|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עיצוב] לוגו TennisClub...
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
האייקון קצת גדול ומגושם. יש לו גם בעיית פרספקטיבה, תחשוב שכשאתה משנה את הזווית של המחבט, גם הרשת עצמה צריכה להשתנות בהתאם ולא להישאר ישרה.
חוץ מזה, הצבעים ממש אבל ממש לא מזכירים טניס...
# 3 |
חבר בקהילה
|
It's: "your tennis, our club!"
תחליף צבעים אחי.
# 4 |
חבר על
|
הצבעים בכוונה כאלו, אין צבעים שמזכירים טניס-לפחות לי אין.
וזה לא אייקון, זה לוגו, לכן הגודל פה לא משחק תפקיד! בקשר לרשת-כן אני יודע שהיא עקומה, לא הכל תמיד חייב להיות מושלם. It's: "your tennis, our club!"...לא הבנתי?..ככה כתבתי. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
צבעים שמזכירים טניס: צהוב, ירוק, חום, בז' (הצבעים של הכדור והמגרשים) המחבט שעשית הוא אייקון. האמירה "הגודל לא משחק תפקיד" לא נכונה בכלל. אם הייתה עושה אותו בגודל 500 פיקסל רוחב ואת הכתב בפונט של 5 פיקסל זה עדיין לא היה משחק תפקיד? אתה חייב פרופורציה בכל אלמנט בעבודה. והרשת לא עקומה, ההפך, היא ישרה, המחבט הוא העקום. וגם האמירה הזאת של "לא הכל צריך להיות מושלם" די טיפשית. הייתה אומר את זה גם ללקוח? קיצר, תנסה לקחת הערות ולהשתפר ולא לקחת הערות ולהתגונן.
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אז מה אתה רוצה שאני יעשה מטקה בצבע צהוב,חום בגלל שזה מתאים לכדור או למגרש?!, אוייי נו באמת...... לא עשיתי כדור או מגרש, עשיתי מטקה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
עשית הכל בכחול וסגול, זה גונב את ההצגה מהכל. הייתה יכול לצייר שם אפילו את המגרש טניס הכי מפורט שאפשר, הצבעים האלו פשוט לא מתאימים לנושא.
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
למרות שלא הבנתי איזו הצגה זה אמור לגנוב-סך הכל מחבט שמסמל את המועדון. תודה, עוד תגובות אנשים......יבש.... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|