|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר בקהילה
|
נו באמת תהיה רציני...בן 9 לא מבין מהחיים שלו אפילו מה הוא הולך לעשות בבית ספר
בימינו בנאדם בן 14 יכול מספיק להבין בנושא אבל ילד בן 9 פשוט לא יקלוט את זה |
![]() |
![]() |
# 52 |
מנהל ראשי
|
אני רציני...ואתה?
בן 14 "יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו"? למה אתה קובע בצורה שרירותית שכל בני ה-9 הם כאלו? ואם אני בן 9 בוגר במיוחד? ואם "יש לי את האחריות" ו"יש לי את הידע"? למה לשלול? למה? ושוב..נימה רצינית, אני לא מזלזל באף אחד..אבל חבר'ה, פרופורציות, לא כל אחד הוא דוגי האוזר (מישהו זוכר את הסידרה) ולא כל אחד שטוען שהוא "בוגר מספיק" הוא באמת כזה.. האמת שכלל לא מדובר כאן על בגרות אישית או רמת ידע.. מדובר כאן נטו על גיל שאפשר לעשות דברים.. אף אחד לא אומר שאני בגיל 23 לא יברח לך עם הכסף, לא יעבוד עליך ולא ירמה חצי עולם... אבל כן אפשר להגיד שאני אוכל להשקיע בזה את כל ה"נשמה" שלי..כלומר, בית ספר / הורים..לרוב לא יהווה עלי מגבלה..עליך כן. שמח שיצא לי להבהיר את הנקודה שלי. |
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר בקהילה
|
הנקודה שלך נכונה ובאמת לא תמיד בטוח לקנות מבן 14 אבל אני אישית יכול לומר לך שאני אצל בן 15 והשרת עובד מצוין+תמיכה+מחיר טוב וזה כבר כמה חודשים (אם אתה רוצה לדעת מי זה פשוט תסתכל באשכול שלי עם הדומיין ותראה לפי הNS)
|
![]() |
![]() |
# 54 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הגיל - לא - קובע. אנשים לא יודעים להעריך, כולם חושבים שאם אתה גדול יותר, אתה חכם יותר. זה ממש לא נכון.
בניית אתרים Last edited by Qweb; 24-10-07 at 16:32.. |
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר בקהילה
|
נדמה לי שהוא התכוון בדיוק הפוך שהגיל כן קובע והוא אמר בציניות על בן 9.....
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר בקהילה
|
הוא דיבר בציניות......
# 57 |
חבר מתקדם
|
למה אתם חושבים שמישהו בן 20 יהיה יותר אחראי מילד בגיל 13 ?
# 58 |
חבר בקהילה
|
בן כמה אתה?
# 59 |
מנהל ראשי
|
לא התכוונתי לפגוע באף אחד,
אבל כן..דיברתי בציניות, פשוט בנסיון (נואש) להעביר נקודה חשובה (כאן בפורום). |
![]() |
![]() |
# 60 |