|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אני לא חושב שלהאשים את השביתה היא הדבר הנכון.
אני חושב שאילו היו מקבלים חינוך טוב בימנו, לא היו דקירות. גם ללא שביתה, גם בתוך בית ספר, יש רציחות. יהי זכרו ברוך.
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא נשלח לפנימייה בחיפה, וחזר להרצליה לזמן השביתה - כמו בחופשים.
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Winner
|
ציטוט:
אני מסכים איתך ב100%. יהי זכרו ברוך, לפי מה שהבנתי תהיה דקת דומיה לכבודו במשחק ביום ראשון. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה בולשיט ואתם יודעים את זה,לא צריך שביתה כדי שהנוער יוציא סכין וידקור מישהו,נראה לך באמת שאותם רוצחים אם הייתה שביתה היו אומרים לעצמם אאממממ.. מחר בבוקר יש בית ספר אז אני לא יצא בשעה כזו... נוו באמת... הרי עבריין שמסתובב עם סכין דבר כמו בית ספר לא ימנע ממנו לצאת בשעות מאוחרות (גם אם יום למחורת יש בית ספר),ובנינו זה רק עניין של זמן,אם זה לא היה קורה אתמול זה היה קורה עוד כמה ימים\בחופש הבא... ולמדינה זה ממש לא אכפת שרז חג'ג' בהרצליה נרצח או יוסי מבת ים,ממש לא משנה למדינה כי רצח זה רצח! הכל מתחיל ונגמר בחינוך זהו לא יעזור! |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
השביתה לא קשורה לרצח.
זה שאנשים יוצאים לטייל בשביתה ויכולים לחיות בלי בית ספר ולהתחיל לעבוד זה לא קשור לכך שמישהו ייצא עם סכין וידקור מישהו... יש כאלה אנשים אחראים שמנצלים את הזמן שלהם לעבודה - להרוויח כסף... לעצמם... ויש כאלה שיוצאים כל יום החוצה ועושים שטויות... זה כבר לא קשור לשביתה - אם לא הייתה שביתה אז הם היו מבריזים או גם ככה יוצאים החוצה ... אני מסכים עם מי שמעלי - מה אם לא היית שביתה הוא היה אומר "וואלה מחר יש בית ספר... לא ניצא החוצה"? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|