|
![]() |
# 1 | |
חסום
|
למי אמרת לAVIV אמרת הרגע לערוך את ההודעה שלו הודעה אחת מעליי.
וגם על זה אני מדבר ציטוט:
או יותר נכון עליך שאתה מייצג את העסק שלך. רושם רע מאוד של ילד רמאי.. שכל מה שמעניין אותו זה רק מה יכנס לו לכיס וכמובן אחד שלא יודע לקבל ביקורת ויותר מיזה לא נותן ללקוח שלו להתבטא.. ואני לא איזה ילד שאתה יכול לעשות ממני טיפש אני בן 38. אם הייתי לקוח שלך ממזמן היית יושב מולי בדוכן של בבית משפט. זה מה שאני חושב עליך... |
|
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
911 אתה חפרן.. מה אתה מתערב
|
![]() |
# 3 | ||
חסום
|
ציטוט:
חפרן או לא זה כבר מעצבן זה לא פעם ראשונה לא שניה ולא שלישית וגם לא חמישית שהוא עושה את זה לאנשים. ואני לא מתערב אני אומר את דעתי על משה הזה שאני לא מכיר אבל אני כבר יודע את השם שלו כי הוא כוכב פה. עריכה: הנה אתה רואה אתה אומר ללקוח שהתקשר אליך סליחה הוא רוצה להגיב כאן וסליחה שאני אומר אתה לא יודע לקרוא מה שאתה רושם? רשמת לו במפורש ציטוט:
ועוד משהו חח אני יתקשר אליך אתה ממש מצחיק אתה יודע מה אתה חושב אני איזה אחד הילדים הפראיירים שאתה מנצל? אז יש לי תשובה בשבילך אני לא.. זה חוצפה בפני עצמה ויותר מיזה הנהלה פה לא שמה לב לזה אולי בגלל שאתה מנהל אני לא יודע אבל זה ביזיון Last edited by 911fm; 12-11-05 at 18:54.. |
||
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
911 אתה אומר שאני שולח אנשים?
שאני רמאי?למה שלא נדבר על זה בטלפון כמו אנשים גדולים. ולא לדבר מול מחשב בלי הוחכות.
חבר מתקדם
|
תשמע אותי לא מעניין הגיל שלך.
הרושם שקיבלתה מימני מוטעה . כול לקוח שלא מרוצה מימני מוזמן לרשום ביקורת אני לא אומר שלא. מה שהתכוונתי זה שעם הוא רוצה לדבר איתי שלא ידבר איתי כאן אלא בפלאפון. משתיק דברים?אתה חי בסרט אתה צריך משהו תתקש/ר אלי 0544602262
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל הרושם שקבלת נראה לי באמת טיפה מוגזם.. אחרי הכול החברה שלו טובה ומצליחה.. אולי אתה טועה? אבל על התגובה שהוא רשם, אני איתך אדון. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|