|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
תעשה איזה קובץ header.php שיבדוק אם יש הרשאה, ותעשה לו include לכל דפי המנהלים.
יש תוכנות שיכולות לרוץ על FTP ולראות את כל הקבצים והשמות שלהם שיש לך על השרת, אז שים על כולם בדיקת הרשאות. שים את הקוד PHP שלך בקובץ txt ותעשה לו include, נראה לי שאמור לעבוד.
# 12 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה במילים אחרות לבדוק בכל הדפים אם יש הרשאה..ואני מעדיף לא לעבור על כל קבצים האדמין ציטוט:
חשבתי לעשות משהו אחר - לשים את קובץ הPHP(בעיקרון זה כמה שורות.. רק לאמת משהו..)בתוך מסד ואז להוציא אותו ע"י הוצאה ממסד מרוחק. מה אומרים?יש סיכוי שזה יעבוד?
![]() |
# 13 |
Winner
|
בשביל לקבל קובץ PHP משרת רחוק אתה צריך להשתמש בFTP
# 14 |
חבר מתקדם
|
אני לא יכול להשתמש בPHP..הקובץ אצל לקוח..
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
לגבי הרשאות הייתי ממליץ לך לקרוא על עבודה עם ביטים
זה אחד מהפעולות הבסיסיות ביותר ב PHP אבל הרבה לא מודעים ליכולות שלהם. קצת חשבון וקצת מחשבה ייתנו לך את התשובה....
# 16 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לבנות api לתקשורת משרת מרחוק כך שתתקשר באמצעות פרוקטוקול שתבנה שישתמש בשיטת post או get.
ואם ברצונך פשוט לבנות קוד שמתעדכן אוטומטית ע"י השרת אבל אין לו גישה ממשית לשרת- צור קובץ(כמובן תגן עליו בעזרת כל מיני שיטות של IP, GET, POST וכו') שברגע שתפנה אליו נכון הוא ידפיס את קוד ה-PHP. ברגע שתפנה אל הקובץ מהשרת המרוחק עם ההרשאה המתאימה תקבל את קוד ה-php הרצוי. כל מה שנשאר כעת הוא להפעיל את הקוד בעזרת פונקציית eval פשוטה. **את הקובץ המרוחק יש לבנות בצורה כזו שיתאים ל eval. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
איך אני בונה אותו שיתאים לaval?
מה זה api?
# 18 |
חבר וותיק
|
*eval
ופשוט אתה שובר אפה שצריך וכו'.. php.net/eval בנוגע ל api, אתה כותב קובץ שברגע שאתה פונה אליו בצורה מסויימת הוא מחזיר לך פלט מסויים. ואתה כותב כמובן בקרת הרשאה מוסיימת.. דוגמא: אם הIP של הלקוח(במקרה הזה השרת) מורשה המשך, אם לא הצג שגיאה: גישה לא מורשת. במידה והגישה מורשת בדוק סיסמאת POST.. וכו' במידה ועברת את כל בקרות הרשאה אתה למשל מבקש הצגת כל המשתמשים הרשומים לאתר שבשרת X אתה פונה אל השרת ככה למשל: api_server.php?code=a5d1qa65d1a&command=show_users והוא מדפיס את הבקשה שלך.. ובשרת השני אתה מעבד את הבקשה וכו'.. הכי חשוב בנושא הזה הוא בקרת הרשאות ואבטחה- IP מורשים, סיסמאות בGET סיסמאות ב POST, הגנה מפני רובוטי חיפוש, שינוי סיומת הקובץ ל xapi למשל(htaccess) וכו'. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
האמת, אני משתמש באינקלוד ע"מ לעשות שאילתת SQL..
אני לא יכול לתת ללקוח את השאילתה - כי אז יש סיכוי למסדים של אחרים. אך חשבתי על פיתרון יעיל במקום הנ"ל.. תודה בכ"מ.
# 20 |
חבר וותיק
|
זה עדיין יעיל...
ככה אתה יכול לתת לו בקרת שאילתות מסויימות. בכל אופן אני לא מכיר את הבעיה לכן לא אוכל למצא פתרון. יש לך את הכלים - עכשיו כל מה שנותר הוא להשתמש בהם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|