|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
1) אחי אני יודע שיש דאבל פוסט
טריפל פוסט אבל 5 ברצף?! 2) מביאים לך ביקורת בונה אתה לא מתווכח לא רוצה ביקורת אל תפרסם את האשכול במיוחד לא לרדת על אנשים אחרים 3) לגבי העיצוב הוא דיי מגושם כזה חסר משהו שימשוך תשומת לב ותוריד את הפאטרן של הקווים |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
חח טוב שלא רשמת עמוד שלם בעצמך..
יש מולטי ציטוט בשביל זה!!
# 14 |
חבר בקהילה
|
לדעתי זה נראה פשוט מידי בשביל קיצור כתובות
העיצוב לא רע אבל הוא פשוט לא מתאים |
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
תראה, אתה פשוט בן-אדם חוצפן!
אתה מראה עיצוב, ומין הסתם אתה מצפה לביקורת, אתה מקבל את הביקורת, אבל אתה לא יודע לקבל אותה! יש כאן המון אנשים מקצועיים בעיצוב, והם אומרים לך הערות, לקדם אותך, ולשפר את העיצוב שלך! ואתה בשיא חוצפתך פשוט תוקף אותם חזרה במספר הודעות(5 הודעות ברצף)! אני מציע שתחזור לכאן(לפרסם את העיצובים שלך), מתי שתדע לקבל ביקורות, גם אם הם לא הכי נשמעות לך - לגיטימי, אבל זאת ממש לא הסיבה לתקוף אותם בנוגע לאתרים שלהם בגלל שהם ביקרו את העיצוב שהכנת(גם אם זאת לא הביקורת הכי יפה בעולם). בנוגע לעיצוב שלך, לדעתי הוא חמוד מאוד. בהצלחה. Last edited by Tom_l; 29-11-07 at 23:37.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
חחחח האנשים האלה הורגים אותי,
בשביל מה אתה מבקש ביקורות על העיצוב עם אתה לא מוכן לקבל אותם(חוץ מהביקורות שאומרות שהעיצוב יפה כמובן). אז בקשר לטקסט טקסט טקסט,אתה יכול להקשיב לי ואתה יכול לא להקשיב. אני אישית ואני בטוח שעוד חצי מהפורום כאן,חושבים שעיצוב עם טקסט נורמלי נראה הרבה יותר טוב מטקסט טקסט טקסט. ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
מכוער,הכל כחול,ותקעת פרח משום מקום..
# 18 |
חבר בקהילה
|
תחליש תפאטרנים ששמת על כל האתר הם בולטים מידיי
ובכללי נחמד
# 19 |
הוסטסניון
|
אפשר להגיד ססביר..
לא הכי מושך שאפשר.. תנסה להוסיף עוד גוונים של צבעים..
# 20 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני יורד על אנשים כי הם יורדים עלי, מה נראה לך אני ישתוק להם? קצת הגיון אחי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|