|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בעיה] אני משאיר את המחשב שלי דלוק בלילה
אני משאיר את המחשב שלי דלוק בלילה בתוך משחק רשת
ושאני קם בבוקר הוא תמיד אבל תמיד מתנתק מהאינרנט לבד! מישהו יודע אולי מה הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
יכולות להיות הרבה סיבות:
אחד הורים מנתק לך. המחשב נכנס למצב שינה ומנתק. כרטיס הרשת נכנס למצב חסכון בחשמל. ועוד ועוד...
# 4 |
חבר בקהילה
|
ל אריה:
אחד הורים מנתק לך. המחשב נכנס למצב שינה ומנתק. שני אלה בחיים לא יכל להיות! כרטיס הרשת נכנס למצב חסכון בחשמל יכל להיות איפה בודקים את זה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
ראה תמונה בקובץ מצורף
# 6 |
חבר בקהילה
|
אריה אחי
Link Dwon Power לא מופיע לי אבל Link Speed מופיע לי אתה יודע אולי למה? ותעזור לי בבקשה לבטל את המצב חסכון בחשמל! |
![]() |
![]() |
# 7 |
t tc tcp tcp/ip
|
תבוא עם המחשב...
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נווט לNetwork Adapters (מתאמי רשת או משהו כזה בעברית) --> לחיצה ימנית על מתאם הרשת שלך (אצלי זה Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC) --> מאפיינים (או Properties) אמור להיות לך בטאב Advanced (מתקדם) את מה שאריה הראה לך בתמונה.. בכל מקרה יש גם טאב בשם Power Management - תיכנס אליו.. אמור להיות שם את השורה הזאתי עם V בצד עליה: Allow this computer to turn off this device and save power פשוט תבטל את הV ותשמור. תגיד לנו אם הבעיה הסתדרה ![]()
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
צריכת חשמל אינה קשורה לבעיה שלו וגם ההגדרות של הדפדפן לא קשורות. הוא מדבר על זה שהאינטרנט מתנתק לו - לא הדפדפן. (שאגב הוא מדבר בכלל על משחק רשת אז אינני מוצא שום קשר בין הגדרות דפדפן למשחק רשת) כל הפתרונות שנתנו לו פה זה הפתרונות הכי יעילים למצב שהוא נמצא בו ![]()
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כי זה גם מה שאינטרנט זהב אמרו לי לעשות עשיתי אבל לא פעל =[ דרך אגב יש לנו אותו כרטיס רשת ![]() דרך אגב לכל אלה שמנסים לעזור אני ישמח אם תדריכו אותי להגיד לדברים באנגלית כי המחשב שלי באנגלית! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|