הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 03-12-07, 03:08   # 12
ETWD
חבר על

מיני פרופיל

ETWD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
אתה בטוח שאתה בן 17?...

ומזה "מת' זה לא היסטוריה"..המורה בודק (לפחות כל המורי מת' בבית ספר שלי) את הדרך, מסמנים את הטעות...לא "נכון/לא נכון"..וחוץ מזה..אתה מדבר על מקצוע אחד בעוד שיש עוד הרבה מקצועות בבית ספר.

וכמו שכתבו לך. זה 4 מבחנים לכיתה...או נגיד..לשכבה...תכפיל את זה..ומה עם בחנים? מה עם הכנת תוכנית למידה לשיעור?
תפסיק לבלבל שטויות...אם לא היה לך כתוב פרופיל בגיל..הייתי מניח שאתה אולי בן 13 שרק נכנס לחטיבה.

מקסימום 6 שעות ביום?....אני לומד 8..ואני רואה מורים שמגיעים לפני לבי"ס וחוזרים עוד אחריי (ישיבות צוות וכו')
בטוח במאה אחוז שאני בן 17 ואני לא אפרט יותר בקשר לגיל.

4 מבחנים לכיתה? אני לא יודע איפה אתה לומד אבל לכל שכבה יש קבוצה אחת של תלמידים (לפי הרמה - יח"ל), זאת אומרת, 3 שכבות בתיכון - חישוב פושט - 12 מבחנים בשנה!!!
^(בקשר להודעה של A.M.F)

אם המורים היו כאלה טובים אז השביתה הייתה קצת מוצדקת וזה מתבטא בכמה דברים כמו: לפי החוק, מורים צריכים להחזיר מבחנים תוך שבועיים ולא יותר, הרבה זמן לא קיבלתי מבחן תוך שבועיים. אם נלך לפי החוקים אז המורים מפרים די הרבה חוקים דומים שהם כמובן לטובת התלמידים אבל הם עושים למורים טיפה חיים קשים כי כל החופשות לא מספיקות.
שמורה רואה תלמיד מתקשה הוא לא ינסה לעזור לו, הוא יפנה אותו לחבר אחר, הרי אותו מורה עובד קשה ואין לו זמן.
לא נשכח את המורים שמשפילים\מעליבים מול כל הכיתה את אותו תלמיד "מסכן" שעשה טעות קטנה ולעומת זאת, אם זה היה הפוך אז התלמיד היה נענש כאילו רצח. המורים מנצלים את המעמד שלהם מול התלמיד בלא מעט פעמים.
ויש עוד הרבה דברים שלא עולים לי לראש.

אין ספק שיש מורים שמשכורת גבוהה מגיעה להם כי הם נותנים את הנשמה בשביל התלמידים כדי שיצליחו אבל אחוז המורים האלה הוא כל כך נמוך.

תמשיכו להיות כאלה תמימים ולהאמין למייל הזה שכולו זיוף אחד גדול.

Last edited by ETWD; 03-12-07 at 03:23..
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום