|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עסק שלא עולה על ה65,000 ש"ח לשנה. אין צורך בתשלום אחוזי מס, כפי היידוע לי כ16% היום. אבל מה שכן, חובה להציג דוח מס אחד לשנה. עוסק מורשה: אינה רשומה ברשם החברות או במע"מ. עסק שעובר את ה65,000 ש"ח לשנה, מחוייב לשלם אחוזי מס על כל מכירה. מחויב להציג דוח מס אחד לחודש / חודשיים כפי שסוכם. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
פשוט לא ניראלי שאני אעבור את ה65,000 בשנה, אם אני באמצע השנה נגיד ב65,000 אני יכול לעבור לעוסק רשום? תודה
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
שאלה אחרונה, האם יש סניף באיזור השרון-נתניה שאפשר לקבל שם עוסק פטור?
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה מדבר על משרדי המע''מ, תכנס לאתר שלהם ותבדוק איזה סניף הכי קרוב לאזור שלך.
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוסק מורשה מחוייב במס' דו"חות: 1. דו"ח חודשי \ דו-חודשי (תלוי במחזור השנתי שלך) למע"מ - כולל תשלום של 15.5% מע"מ על הכנסות של אותו חודש. 2. דו"ח שנתי למס הכנסה. עוסק פטור מחוייב להגיש דו"ח שנתי אחד בלבד - למע"מ, בסוף השנה עם דיווח על כל הכנסותיו באותה שנה. לא מחוייב להגיש דו"ח למס הכנסה \ ביטוח לאומי. עוסק מורשה מחוייב לגבות 15.5% מע"מ על כל פעילות עסקית בארץ שהוא מבצע. בנוסף, עוסק מורשה ישלם מס הכנסה לפי מדרגות מס (עד 65000 - לא משלם כלל), כנ"ל לגבי ביטוח לאומי. המילה חברה לחלוטין לא קשורה כאן - אני די בטוח שאי אפשר לפתוח חברה בגיל 14, אבל התהליך גם הוא שונה - רישום של חברה מתבצע ברשם החברות שהוא גוף שלא קשור למס הכנסה \ מע"מ וכו' אלא למשרד המשפטים. מקווה שעזרתי, בהצלחה ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|