![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הישרדות-מי ראה?
סה"כ תוכנית נחמדה מאוד.
ערוץ 10 איכזבו עם הפרסומות,אמרו שיהיו רק פעם אחת והיו כבר 4 פעמים. מה דעתכם? ![]() Last edited by Shart; 15-12-07 at 23:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הכל פשוט מועתק, כמו כל שאר הסדרות.
סגנון הצילום, הבימוי, פשוט הכל אותו דבר. לדעתי, סתם עוד דרך להרוויח קצת רייטינג, אין בזה משהו מיוחד.
# 3 |
מ.תיכנות
|
חח בהתחלה שזה דיבר על הסירה נקרעתי מצחוק.. לא רק משחק גרוע, אלא הקונספט מועתק מהסדרה המקורית חח
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמו מי רוצה להיות מליונר שמשודר בכל העולם אם אותה המנגינות אותו תפאורה אותו לוגואים וסמלים. הם קנו זכויות שידור. זה הישרדות ישראלי. ראיתי חלק קטן כי לצערי הייתי צריך לראות דקסטר שהיה שידור חוזר אחרון לשבוע. אבל אני אישית שונא לראות תוכניות מצליחות בעברית, הראש שלי תמיד עושה השוואה וכמובן שתמיד התוכנית האמריקאית מנצחת. בינינו אי אפשר באמת להשוות את ג'יף לזה שמנחה עכשיו (ברח לי השם שלו). נמשיך לעקוב...
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה נסגר איתכם? הם קנו את הזיכיון לתוכנית, בדיוק כמו המון תוכניות אחרות שקונים מחו"ל וכמו תוכניות שאנחנו מוכרים לחו"ל.
והאמת? ציפיתי לחרטה ברטה של תוכנית אבל ההפקה מושקעת מאד, גיא זוארץ מתאים בול לתוכנית ובינתיים יוצר עיניין ורצון להמשיך לצפות.
# 6 |
הוסטסניון
|
קודם כל,זה מועתק,אבל ככה זה בריאלטי.
אחד לוקח מהשני את הזכויות. לגבי הסדרה,הישראלים האלה כאלה טמבלים(מצחיקים):P |
![]() |
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לא ציפיתי ליותר מידי, כי זאת תוכנית ישראלית..
אבל אני חייב לומר שהתעלו על עצמם, תוכנית ממש ממש נחמדה ומושקעת(בהשווה לתוכניות ישראליות) |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחח איזה מצחיק עם עידן שאמר
"יש שמועשה שמי שהגובה שלו הוא 1.95 הוא מטומטם" חחחחחחח נקרעתי |
![]() |
![]() |
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |