|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
paypal - מס שאלות על השירות הזה:
סליחה אם אני פותח את זה במקום לא מתאים או משהו כזה,פשוט זה נראה לי הכי מתאים פה במידה ולא אשמח אם תעבירו את זה למקום המתאים.
יש לי מספר שאלות בנוגע לשירות של paypal אשמח אם תענו לי עליהם: 1.האם יש אפשרות להעביר מחשבון הפיי פאל לחשבון הבנק שלי? אם כן יש עמלות על זה? 2.האם יש אפשרות להעביר מחשבון הבנק שלי לחשבון הפיי פאל? אם כן יש עמלות? 3.האם יש אפשרות להעביר מחשבון פיי פאל לחשבון פיי פאל? יש עמלות? 4.האם כדי לפתוח חשבון פיי פאל אני צריך כרטיס אשראי? או רק חשבון בנק? תודה רבה
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
1.האם יש אפשרות להעביר מחשבון הפיי פאל לחשבון הבנק שלי? אם כן יש עמלות על זה? לא בישראל כרגע, אתה יכול לקבל זיכוי לכרטיס אשראי עם עמלה של 5$ + 3% + עמלות שערים, יוצא הרבה. 2.האם יש אפשרות להעביר מחשבון הבנק שלי לחשבון הפיי פאל? אם כן יש עמלות? לא, אפשר מכרטיס אשראי 3.האם יש אפשרות להעביר מחשבון פיי פאל לחשבון פיי פאל? יש עמלות? כן אפשר, העמלות תלויות בסוג החשבון שלך. בעיסקי יש עמלות של 30 סנט + 3%, באישי אין עמלות. 4.האם כדי לפתוח חשבון פיי פאל אני צריך כרטיס אשראי? או רק חשבון בנק? חייב כרטיס אשראי ובנק בארצות הברית יעזור מאוד (הם לא תומכים בבנקים ישראלים). |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
דבר שראיתי לאחרונה, יש דבר כזה שנקרא CashCard (או משהו בסגנון) זה מן כרטיס כזה שאתה מטעין עליו כסף ואז בPAYPAL אתה מזדהה עם הכרטיס הזה וזה מביא לך הפקדה לחשבון. משהו כמו - אתה מטעין לכרטיס 20$ ואז אתה "מכניס" אותו לPayPal ואז יהיה לך בפייפאל 20$.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אפשרות או אתר שנותן לי את האפשרות לקבל כספים מחול לחשבון שלי בארץ... כמו פיי פאל על אותו עיקרון ושזה מוכר בכל העולם. כאילו כעקרון אני רוצה למכור עיצובים ואנשים בחול תמורת כסף, עכשיו הדרך היחידה שאני מכיר עד עכשיו לקבל מהם כסף זה פיי פאל , אבל כסף שאני מקבל מהם בפיי פאל לא עוזר לי כי הוא לא יכול להכנס לי לבנק...
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|