הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
07-01-08, 23:14 | # 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אה אז אני עניין שלך ?
אז בוא אם תובעים אותי תשלם נו עניין שלך גם ? אז עד הסוף |
07-01-08, 23:16 | # 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואם תובעים אותך ואני צריך לשלם וזה עניין שלי...אז אל תמכור..אם כמובן אני צריך להחליט. כדאי שתפסיק להגיב, זה רק עושה לך רע..תאמין לי שכל מי שקורא רק צוחק..ולא על התגובות שלי..תאמין לי. עריכה: אגב, אתה לא עניין שלי, המכירות הלא חוקיות שאתה עושה. זה עניין שלי. |
|
07-01-08, 23:23 | # 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בקיצור רד ממני
מה אכפת לך מה אני עושה מי שירצה יקנה מי שלא לא יקנה לך ממני |
07-01-08, 23:26 | # 24 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
07-01-08, 23:29 | # 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ותגיד לי עוד משהו
אמרתי שאני מוכר את הזה של התוכניית ווינר ? ראית בהודעה שלי דבר כזה אני הצגתי את המערכת לוח תוצאות שאני בניתי לבד ואם תמצא קוד אחד שנמצא באתר אחר אני מוריד לך את הכובע. קוד אחד מהמערכת לוח תוצאות ! ועזוב אותי לייב גיימס כי משם אני לא לוקח תוצאות יש לי רשימה של אתרים סינים מה יש לך להגיד עכשיו ? דפקתי לך תצורה נשמה |
07-01-08, 23:34 | # 26 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אל תתחמק, הטופס ווינר מוצג בלינק..אני בספק אם לא התכוונת למכור אותו, אחרת כבר בתגובה הראשונה שלך למה שכתבתי..היית כותב את זה. לא דפקת לי כלום חמוד, לי אין נזק מהעניין, בטח שלא התדמית שלי נפגעה באשכול הזה, אני לא יעוף בעוד פחות מ24 שעות על כפילות משתמשים... אתה מדבר בתור אחד ש"ניצח", אבל שנינו הפסדנו, אני ביזבזתי זמן על לכתוב...ואתה?...תקרא את התגובות שלך ותבין לבד מה הפסדת. עריכה: גם ראיתי שמחקת את הקובץ בשביל שלא יראו...אז כתבתי מדריך איך להגיע בכל זאת....מקווה שלא אכפת לך..הרי אין לך מה להסתיר.. |
|
07-01-08, 23:40 | # 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה אתה חמור
אני בפירוש פירסמתי גם בכותרת שאני מוכר מערכת לוח תוצאות מה אתה מערב לי את התוכנית ווינר וואי איזה ילד אדיוט ! אפשר לחשוב מישהו יודע שאני רושם 1 ע"פ אתר סיני |
07-01-08, 23:43 | # 28 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
יפה...מצטער, כשהדיון מתדרדר..אני מוכן לסבול..עד שזה מגיע לקללות. אני פרשתי מהדיון...אולי השגת את מה שרצית..אבל כמו שאמרתי. שנינו הפסדנו פה. אגב, גם קללה וגם רישום כפול..מצטער, אני נותן לך פחות מ24 שעות לפני שהמנהלים יעיפו אותך. אה...עוד משהו שלא שמתי לב עד עכשיו, זה לא פורום מכירה בכלל..סתם לידע כללי... |
|
08-01-08, 07:43 | # 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בסדר אני מציג את הלוח תוצאות
אתה קורא מה שבא לך חמוד |
08-01-08, 14:05 | # 30 |
תודה על תרומתך.
|
Problematic גלשת לנושא שלא קשור לאשכול, התגובות שלך רק הורסות כאן ומה שעשית לא חוקי.
קיבלת אזהרה, האשכול נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|