הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
06-01-08, 17:50 | # 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מערכת לוח תוצאות לאתרי ספורט שבניתי , תיכנתי ועיצבתי אזורים
זהו המערכת היא מוצאת למכירה
המערכת מעדכנת און ליין באמצעות AJAX כשיש גול או סל. ממשק נוח מאוד לניהול עידכון גול כ 5 שניות בממשק לוקח אממ מי שרוצה פאנל ניהול לבוא לפרטי..... אני מתכוון למכור אותה ואני רוצה גם חוות דעת יש באג קטן שמסתכלים בפיירפוקס הטבלה נראית חתוכה אבל לא נורא אני מנסה לסדר את זה.. בשאר הדברים עובד כמו שצריך יש בעיה קטנה באקספלורר 7 שרואים קפיצות קטנות בגלל ה AJAX אבל לא שמים לב לזה באקספלורר 6 ובפיירפוקס לא מופיעים הקפיצות האלה. החיסרונות : לא עושה צליל שיש עידכון (אבל עושה צבע כזה על המשחק) לא מקפיץ חלון שמדווח על העידכון ואין את האפשרות לבחור משחקים מסוימים. המערכת בנויה ב PHP , JS ו AJAX קצת. הרוב ב PHP תנאים וכו'... מקווה למכור אותה .. המחיר נמוך מאוד בגלל הבאגים הקטנים מערכת כזאת מלאה בלי באגים קטנים אמורה לעלות בסביבות ה 2000 שקל בוא נגיד שזאתי מוצאת למכירה בין 600-800 ע"פ השינוים של הלקוח.. יש אפשרות לערוך מנהלים לערוך ליגות ולערוך משחקים מקבלים עם המערכת חבילת דגלים לכל המדינות בסיס נתונים של ליגות מוכן וחבילת אתרים לעידכון התוצאות (אתרים הכי מהירים שיש ברשת שמשם תביאו את התוצאות) כמובן תמיכה בתקלות בין 4-7 שעות ביום. יאלה דעות מי שרוצה בירור פרטים בהודעה פרטית או באייסיקיו 421629236 או במסן kfir91@012.net.il אממ מה עוד אה קישור + פאנל למערכת מי שרוצה בהודעה פרטית או באחד מאמצעי התקשורת שהזנתי. |
06-01-08, 20:32 | # 2 |
אחראי פורום
|
לקבל חוות דעת זה דבר אחד - אני לא חושב שזה אתר, אז לדעתי זה יותר מתאים לפורום תכנות, ואת העיצוב אתה יכול לפרסם בפורום עיצוב.
ולמכור זה דבר שני - פורום מסחר. בכל מקרה, תשאיר לינק כאן או בפרטי. |
06-01-08, 22:03 | # 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צונזר
Last edited by Oren2; 08-01-08 at 14:02.. סיבה: צנזור כתובת המערכת מכיוון שהיא עו |
07-01-08, 07:29 | # 4 |
הוסטסניון
|
|
07-01-08, 07:42 | # 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה באג בזה לא הבנתי ?
|
07-01-08, 15:36 | # 6 |
חבר מתקדם
|
ואו, מה העיצוב שלי עושה שם ?
אתה המתכנת ? אחלה מערכת.
07-01-08, 15:56 | # 7 |
חבר וותיק
|
מאיפה אתה לוקח את התוצאות? בטח מLiveGames.co.il אם כן - זה ממש לא חוקי.
|
07-01-08, 16:00 | # 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני יכול להקליד מה שאני רוצה בכתובת. לא הגבלת את הGET :/ |
|
07-01-08, 21:03 | # 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אה אוקי יסודר
אממ וגם אם אני לוקח תוצאות מלייבגימס זה חוקי ועוד איך למה מאיפה אתה חושב שלייבגיימס לוקחים מאתרים בחו"ל כולם לוקחים מכולם בעניין הזה וחוץ מזה אני לא לוקח משם כי הם לא מעודכנים בגרוש משחקי כדורגל יש לי רשימה של מלא אתרים סינים ובחו"ל ומשחקי כדורסל זה חסוי מאיפה רק הקונה יקבל. |
07-01-08, 21:09 | # 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם מוכרים את זה לספורט 5 וONE לפי מה שאני יודע. והינה: http://livegames.co.il/about.asp Last edited by RAS; 07-01-08 at 21:12.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|