![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גוגל חסמו אותי..
גוגל אנדס חסמו אותי.
אממ.. יכול להיות שאם אשלח בקשה הם יחזירו אותי? Last edited by Bernoli; 08-01-08 at 15:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מה הסיבה שהם חסמו אותך?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
אם לא תנסה איך תדע?
חוצמזה, אם נחסמת בצדק (כלומר, רימית) אל תצפה ליותר מידי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מזאת אומרת דומיין? הוא כותב לי ככה:
חשבונך נפסל חשבון AdSense שלך עבור הכניסה הנוכחית מושבת כעת. אנו ממליצים כי תבדוק בתיבות הדואר הנכנס שלך אם שלחנו לך הודעות בנוגע למצב החשבון שלך. לעיתים, ההודעות שלנו מסוננות על-ידי מסנני דוא"ל, ולכן עליך לבדוק גם בתיקיות הספאם של חשבונות הדוא"ל שלך. ובמייל: שלום Amir Ovadia, לאחר בדיקה מעמיקה של רשומותינו שבוצעה לאחרונה, נאלצנו להפסיק את השתתפותך בתוכנית AdSense כדי למנוע אפשרות של "ניפוח" עלויות למפרסמי Adwords שלא לצורך. נקטנו פעולה זו לאחר שצוות המומחים שלנו ערך בדיקה קפדנית של חשבונך כשהוא לוקח בחשבון את האינטרסים של המפרסמים ושל השותפים האחרים שלנו ב-AdSense. אנא הבן שאנו סבורים שפעולה זו הכרחית כדי להגן על האינטרסים של המפרסמים ושל השותפים האחרים שלנו בתכנית AdSense. אנו מבינים שדרך זו עלולה לגרום לך אי נוחות, ואנו מודים לך מראש על ההבנה ושיתוף הפעולה מצידך. אם יש לך שאלות בנוגע לחשבונך או בנוגע לפעולות שנקטנו, אנא אל תשיב להודעת דוא"ל זו. תוכל לקבל מידע נוסף בנושא זה בכתובת https://www.google.com/adsense/suppo...er=57153&hl=iw. בכבוד רב, צוות Google AdSense Last edited by Bernoli; 08-01-08 at 15:40.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
היחס שלהם למשתמשים שלהם ממש אבל ממש מגעיל חוסמים את מי שבא להם מתי שבא להם |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
גם לי זה קרה ולעוד 2 אנשים שאני מכיר...
כמובן התמיכה לא עזרה לנו בכלל אז אל תטרח.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן.. הם חסומים שיש חשד
גם אם זה לא בצדק.. הם לא מחזירים (לא שמעתי שהחזירו אי פעם) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הם לא חסמו אותך סתם, ואני יודע טוב מאוד למה הם חסמו אותך - אני קיבלתי את המייל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|