|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא יעזור מי שבאמת לא ירצה להיות קרבי הוא פשוט לא יהיה,כי היום זה לא כמו פעם,היום בלי שום בעיה אפשר לא להתגייס לקרבי גם אם מתאימים. לא יעזור שורה תחתונה מי שלא רוצה להיות קרבי לא יהיה,ואם יהיה את התפקיד לא יעשה כראוי אין מה לעשות ככה בנוי האדם ברגע שהאדם לא רוצה לעשות משהו והוא בכל זאת יעשה,אז או שהוא ישתגע או שהוא לא יעשה את התפקיד שלו טוב. ואז מה המדינה עשתה בזה? כלום! ואם ויהיה מצב שבו יהיה מחסור בקרביים הפיתרון שאני רואה זה להפוך את זה ממש לעבודה,להציע סכום משכורת מכובד ותוספת סיכון ווואלה זה יכול לפתור את הבעיה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה דואג רק לתחת שלך ולדעתי זה פשוט גועל נפש. ורק שתדע, לקרביים יש תוספת סיכון.
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובמה בדיוק אני דואג רק לעצמי פה? בזה שאני לא מעוניין בשום פנים בשום מצב בשום כלום להיות בקרבי? לא זו זכותי המלאה! ואני לא דואג רק לעצמי,מבלי להשוויץ אבל עם חצי עולם היה מתנהג כמוני אז וואלה העולם היה דבש מתוק ממתוק! קודם כל נתחיל מזה שאני תורם לנזקקים,נתקדם הלאה בזה שבמשך כ-3 חודשים אני התנדבתי במתנ"ס (למרות שאני שונא את המתנ"ס הקרוב לבית שלי כי יש שם ים ערסים) ללימוד קשישים מחשב,א"כ אחרי שנגמר ה 3 חודשים הבאתי לקשיש שלימדתי אותו את מספר הפאלפון שלי,בחופש הגדול הוא היתקשר אליי אמר לי שהילדים שלו קנו לו מחשב ,שאל אותי אם אני יכול ללמד אותו עוד קצת מבלי לחשוב פעמים כן עבודה לא עבודה אמרתי כן,מיד יום אחרי הייתי אצלו בבית ככה 7 ימים במשך של החופש הגדול כל יום שעתיים,הסברתי לו על המחשב לימדתי אותו על המחשב בסוף הוא בא להביא לי כסף לא הסכמתי לקחת בשום מצב! נעבור לעניין של פרוייקט החסויות שיש לי שלא יוצא לי מזה גרוש. ויש עוד הרבה שאני לא כ"כ מעוניין לפרט,אבל לתחת שלי אני דואג אבל לא רק לעצמי,ולפעמים קורים מצבים שאני דואג לאחרים ולא לעצמי. אז מי פה ולהגיד שאני דואג לתחת של עצמי בלבד זה כבר מוגזם! Last edited by ozsason; 01-02-08 at 21:25.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|