|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() מה גם שלדעתי הרבה מה"טיפים" מורידים מערך המקצוע. |
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
מאמר נחמד.
כל הביקורות הרעות שרשמתם שמתם לב שאפילו תודה לא רשמתם לא ? סך הכל הבנאדם ניסה לעשות פה משהו טוב. תודה ![]() דניאל |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 14 |
חסום
|
|
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וד"א, אל תיתמם שאתה לא מכיר את המאמר בישרארט, הרשימה של הנושאים "שכתבת" מועתקת משם עם סינונים קטנים, הטקסט נכתב בניסוח אחר אבל עם אותו מבנה ורצף. קצת אירוני שאתה נותן טיפ "אל תגנוב" אבל עושה את זה בעצמך, לא? אתה מוזמן לבצע חיפוש לתגובות שלי.
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בדיוק ראיתי את זה עכשיו,מועתקת היא ממש לא. להציג את המקצוע כמקצוע זול?אולי אני טיפש\לא יודע לקרוא\לא יודע לכתוב,אבל אני לא רואה כאן מילה אחת שמציגה את זה ככה. יש לך עוד משהו להגיד לי?שלח ה"פ. ![]() |
|
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
תודה רבה רבה,מאוד יעזור לי
|
![]() |
# 19 | ||||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש דברים ב"מאמר" שלך שבמקום להחכים אנשים, עושים את הפעולה ההפוכה. ציטוט:
אדם לא הולך לקניות כי משעמם לו. הוא הולך לקניות כי הוא צריך/רוצה לקנות משהו. אולי תעשה "מאמר" איך לקנות מצרכים? הפעם החלק הראשון יהיה "להחליט מה לקנות". ציטוט:
ציטוט:
למרות שאני נגד הדרכה בגרפיקה מכוון וזה מדכא יצירתיות. מדובר בידע טכני. כשאדם חולק מניסיונו (למשל איך לנהל עסק וכו'), הוא דואג קודם כל שהוא מבין במה שהוא רוצה ללמד. זה תקף גם כאן. אני מבין שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל מצטער. אין מה לעשות, ככה זה בחיים. |
||||
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה באמת רוצה שאני אדביק פה את הרשימה השניה? עשה טובה לעצמך ואל תגיד שלא העתקת את זה. הסיכוי שהרשימה שלך ושל האחר זהה היא כמו הסיכוי לזכות בלוטו 10 פעמים ברציפות.
|
|