|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שהוא יכול לעשות משהו כל עוד הוא לא החתים אותך על חוזה אמון בין 2 הצדדים (הגורמים א'-ב').
כעיקרון אתה יכול להגיד לו שיפנה לבית המשפט ושאתה לא מעוניין לשלם יותר, הוא לא יכול להכריח אותך להישאר על השרת שאתה שילמת ועוד ללא חתימת ההסכם. אם הוא לא סיפק קבלות - יתרה מזאת, הוא נמצא בבעיה רצינית. כי לתבוע אותך הוא לא יוכל, אם דבר כזה יקרה, אתה זה שתקבל את הפיצויים. עריכה: התשובה שלי לא מוסמכת, אני לא מאמין שיש כאן עורכי דין שיוכלו לאשר את מה שכתבתי. אבל תוכל להסתפק בהיגיון הבריא.
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קודם כל לפי התגובות שקראתי, יש הסכם והוא בתוקף. מבחינת כשרות ההסכם, אתה התחייבת ומדובר בהסכם בר-תוקף. רק שאם הבנתי נכון, אתה קטין. כשרות ההסכם אינה מבטלת את זכויות הקטין. קטין רשאי לבטל חוזה מחייב במידה והעסקה עדיין לא התבצעה, משמע עדיין לא התבצעה הרכישה/העברת כספים. מידע נוסף: http://www.pigur.co.il/law/kashrut.htm פסיקה בנושא: http://www.interpretation.co.il/v_hozim_112_79.htm אכן, יש יתרונות בלהיות קטין. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
לאף אחד כאן אין את כל הפרטים כדי להגיד לך את התשובה, וגם אם היתה - אתה לא באמת מצפה לקבל יעוץ משפטי כאן?
ובאופן כללי - חוזה יכול להיכרת בכתב, בעל-פה וגם בדרך של התנהגות (לדוגמה: בעצם זה שאתה עולה לאוטובוס, נכרת חוזה בינך ובין החברה שמפעילה את האוטובוס). |
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תחשוב קצת על מה שאתה אומר..
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אמאלה איזה שטויות אתם מדברים.. בקיצור תלך לאיזה עורך דין בעיר שלך ותשאל אותו או תתקשר לאיזה עורך דין ותשאל אותו.. לדעתי שום עורך דין לא יקח כסף על השאלה הזאת... הוא יענה לך בכן/לא וזהו.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
נכון... אבל לא התחיל החודש "הבא" שהוא צריך לשלם שוב.. כשאתה מזמין ארוחה, אתה מזמין לארוחה אחת ולא מתחייב לשלם לעוד ארוחה ><(הבאת דוגמא לא טובה.. היה קשה להסביר)
שם: גיא חדד טלפון: 077-2110302 אימייל: Guy@Special-Serv.co.il www.Special-Serv.Co.il Last edited by special-serv; 19-02-08 at 17:50.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני הבאתי דוגמה מעולה. עצם העובדה שאתה לוקח שירות מסוים, אתה מתחייב לשלם עליו. זה הסכם לכל דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
קודם כל יש הסכם בעל פה והוא נחשב ותופס בכל בית משפט...
ותאמינו לי שלחוקרים יש דרך לדעת ולגלות, שכל בעל מקצוע יעשה את העבודה שלו. זה לא הכי נכון לשאול כאן. אבל ממה שאני יודע בכלליות אם אתה קטין שום חוזה לא תקף לגבייך,גם אם נחתם וכ'ו זה לא תופס,בגלל זה גם במקומות עבודה לא מחתימים נערים על חוזי עבודה בגלל שזה לא תקף. ולא נראה לי שמישהו ירצה בשביל כמה מאות שקלים לשבור את הראש עם תביעות עורכי דין,נסיעות וכל הטררם הזה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|