![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אינטרנט\טלפונים
אוקיי, שנים אני בבית ההורים, חי עם האינטרנט והטלפון פה, והכל סבבה. הבעיה היא שעכשיו אני עובר דירה, ואצטרך להתחבר לטלפון ואינטרנט בתשתיות אחרות.
ניסיתי לעשות סקרי שווקים, לראות קצת מסביב - כל חברה נותנת עולם אחר, ואי אפשר למצוא את עצמי בתוך כל השטויות שהולכות שם. חיבור לאינטרנט עצמו יש לי (לוגין), אבל הבעיה היא שאני צריך תשתית לחיבור, וראוטר אלחוטי שיתמוך בו. בקיצור - מישהו יכול לתת לי קצת כיוונים לגבי חברות טובות יותר ופחות לדעתכם? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממליץ על בזק בינלאומי
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לך את הטריפל של הוט
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ממחקר שבוצע לאחרונה הייתי ממליץ לך שלא ללכת לבזק.
עפ"י החישוב [המשרד להגנת הצרכן] מי שמחובר לבזק משלם 140% יותר. היתי ממליץ לך לבדוק את הוט מבחינת תשתית טלפון [הטלפון יעבוד אבל רק כשיש חשמל!] יש עכשיו חבילה ב70 שקל ל2000 דקות בחודש לבזק והוט. ואינטרנט, גם אני שוקל, אני אבדוק את הוט, בנוסף שווה גם לבדוק את 012. מה שכן, לנטוז'ן לא היתי הולך..
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
דבר אחד חשוב שאני יכול להמליץ לך, שים דגש על ההתחייבות שאליה אתה מתחייב!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
לי יש HOT בטלוויזיה, ואחרי שראיתי איזה שירות גרוע יש להם, לא הייתי עובר לשירותים אחרים של הוט (טלפון ואינטרנט).
יכול להיות שהשירות לקוחות שונה, אבל השירות של HOT בטלוויזיה ממש ממש ממש גרוע.. אני עכשיו בטלפון ובאינטרנט מחובר דרך בזק בין לאומי, ותשתית של בזק, ואני ממש מרוצה אין בעיות והשירות אחלה.
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|