|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אנלא מבין למה אתה מסתמך על הפלאש... העיצוב לא יפה בפני עצמו, פלאש זה לא עיצוב זה תנועה,
התנועה לא תהפוך את הגראפיקה ליפה אלא למעניינת. במקרה של עיצוב זה, פלאש לא יעזור, ולא יהפוך את העיצוב למעניין - כי מהמקור הוא לא.... אנשים לא סתם אומרים לך את זה, קח את זה לתשומת לבך ותחסוך פאדיחות.
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
פותחים אשכולות על מנת לקבל דעה על העיצוב או כל פרויקט שעשו כאן אנשים זה אתר תל מימד וכמו שאמרו כאן אנשים עם לא יהיה פלאש זה יהיה פספוס גדול אני בלב שלם עם העיצוב הזה ואני הולך עליו ולא אכפת לי מה אומרים אנשים אחרים שיהיה לך חג שמח |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה גבר על הידוד! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
בכיף אחי, מעבר לעידוד אחי אני לא חושב שלנסות לעזור לבנדם במשהו תבוא בדרכים שלא להגיד כמה הוא לא בסדר, תמיד יש את חצי הכוס המלאה.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה עיצוב על הפנים, אין חצי כוס מלאה לצערי, פלאש לא יעזור פה. אני לא מבין על מה אתה מדבר!? מה הוא עשה פה?! הסמלים פזורים באינטרנט, אז מה בעצם הוא עשה? בחר צבע?, עשה כפתורים?!.. הוא נתן פה עיצוב, ומן הסתם שהוא רוצה לדעת איך העיצוב. לפותח האשכול - לדעתי תתחיל מחדש, מהתחלה - כי זה עיצוב ממש לא מתאים, וממש לא מקצועי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|