|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Winner
|
אפשר לצפות בפרק של סאותפארק כאן: http://www.southparkstudios.com/episodes/103804
ד.א זה חוקי לגמרי.
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וכן, הסיינטולוגים הם כת והם מסוכנים גם לך ולכל אחד אחר. כמו שדתות גדולות במדינות שונות עם גדילתן משפיעות על הממשלה ככה גם הסיינטולוגיה יכולה אם היא תגדל, ושאנחנו מדברים על כת שהמטרה היחידה שלה היא כסף ללא התחשבות בחיי אדם, זה מסוכן לך ולכל אחד אחר. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל מה שכתוב בספרים של האברד נחשב עובדה בקרב המאמינים. הם לא כת, כרגע אין שום תיעוד למעשה שיכול להחשב כמסוכן ואם אין לך מושג על מה אתה מדבר, עדיף שפשוט לא. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
הוא טוען שהם שוטפים לאנשים את המוח וגורמים להם להביא להם את הנכסים שלהם / הרבה כסף להם.
אם זאת האמת אז אין ויכוח הם באמת כת. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הסינטולוגים מכירים בעצמם ככנסיה. הם מבקשים תרומות, כמו בכל דת אחרת (כולל יהדות). מי שנותן, נותן. לא מדובר בחלק מחוק עליון. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם לא עושות שום דבר רע חוץ מאשר לשדוד אנשים, באמצעות שטיפת מוח ושכנוע להביא להם את הכסף / רכוש שלהם. הכתב תמיד תוכל לטעון שהיא השתמשה באמצעים כשרים והאנשים תרמו להם מרצון. מה שבאמת חלקית נכון. אבל כמובן זה בכלל לא בסדר...... אני אישית מאמין למשתמש שפתח את הנושא. אבל ברצינות אם אתה מפיץ את זה ועוד מבקש מאחרים עזרה בזה, תכתוב משהו רציני ולא תסתפק במילים חסרות הוכחה, אולי תנסה למצוא סיפורים אמינים על אנשים שהם "דפקו" תספר יותר על שיטות שטיפת המוח שלהם. וגם לכתוב דת = כת. לא היה במקום, שכן בארץ יש הרבה מאוד אנשים שמאמינים לפחות בצורה כלשהית בדת (ראה את מספר האנשים ששומרים על פסח מול אלה שלא בנושא שפתחו פה לא מזמן). חוץ מזה שזה באמת לא נכון...... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני אגיד לך מה קורה. הם שונים, ושונה מפחיד. קח לדוגמה את היהדות - אחת הדתות הנרדפות ביותר בעולם. היהודים משתלטים העולם? רוצחים אנשים חפים מפשע? מתכננים מלחמות? עובדה שאנחנו לא, אבל זה לא מונע מאנשים לפתוח אינסוף אתרים שטוענים אחרת. הם לא משועממים ושונאים בלי סיבה. הם ממש מאמינים במה שהם כותבים ונחשו מה? אנשים שלא מכירים את היהדות, מאמינים להם. ככה זה בני אדם... טיפשים. מאמינים בקלות. אני לא מעריץ את הסינטולוגיה או משהו. תראה לי הוכחות ואני אאמין. שיהיה ברור. אם תחפשו, תראו שחלק מהאפיינים של כת קיימים בסינטולוגיה, אבל רק חלק. מה גם שאותם מאפיינים גם קיימים ביהדות אם מחפשים מספיק. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
אבל יש סיבות ששונאים את היהודים (כמובן שהם לא מודצקות) אבל הם קיימות:
היהודים חיו בסביבה זרה ונראו אחרת ורבים סברו שהם חיו יותר טוב והם גם עסקו בהלוואה בריבית מה שלא גרם לאנשים האחרים לאהוב אותם מן הסתם חוץ מזה היה גם את הסיפורים שהיהודים הרגו את ישו (כן אני יודע שישו היה יהודי) ועוד..... מצד שאני לא רואה סיבה שמשהו סתם ישנא את הסינטולוגיה.... |
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שנאו יהודים מאז ומתמיד. לפני ישו, לפני הלוואות בריבית ולפני שהמושג "מסחר מודרני" הומצא. לא היו שום סיבות לשנאה, אבל עובדה ששנאו. אתה לא מכיר משהו, אז אתה מעלה השערות. ההשערות הופכות לשמועות שבפני עצמן מתפתחות לסיפורי אימה ואותן שמועות הופכות לעובדות למרות שהן לא נכונות. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
יש לך מושג מתי בכלל היה ישו שאתה אומר לפני ישו?
זה היה לפני 2000 שנה לא דברו בכלל על מושגים של אנטישמיות , שנאת דתות (אולי דברו אבל זה היה משהו אחר לגמרי בימים ההם). חחחחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|