הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-05-08, 15:51   # 11
Rom
Winner

מיני פרופיל

Rom לא מחובר  

אפשר לצפות בפרק של סאותפארק כאן: http://www.southparkstudios.com/episodes/103804
ד.א זה חוקי לגמרי.

אימייל: Rom.As10@gmail.com
מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 15:51   # 12
WiseStyle
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל WiseStyle

WiseStyle לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
זה מאוד פשוט. הם לקחו ספרי מדע בדיוני וחיפשו בהם את המשמעות בחיים, למה אנחנו עצובים וכו'.
כל אחד מוזמן להאמין במה שמתחשק לו, אני בעד חופש דתי. אני אישית חושב שהכל שטויות, אבל מי אני שאתן ביקורת על דת מנוגדת?
הם לא כת, אלא דת. יש כמה מאפיינים, אבל לא את כולם. מה גם שיש הרבה מפורסמים בדת המוזרה הזו (טום קרוז ורבים אחרים).

לחובבי South Park, שם הפרק הוא "Trapped in the Closet".

עריכה:
ד"א בנוגע ל"מאמר" שלך. הוא מטעה וכללית שגוי. משום מה אתה משווה דת לכת? אני מציע לך לשכתב את המאמר לוגית.
מה גם שכת או לא כת, יש להם לא מעט עו"ד והרים של כסף. הם מחזיקים טוב בכותרות כי הם תוקפים משפטית כל מה שמעז להכפיש. ראה הוזהרת.
בוא נתחיל בזה שהסיינטולוגיה לא נוצרה מספרי מדע בדיוני, מה שכן היוצר שלה, פול הרבר היה כותב ספרי מדע בדיוני, שהחליט לפתוח דת (הוא גם אמר את המשפט "הכסף הגדול נמצא בדתות") במטרה נקייה לרווח כלכלי.

וכן, הסיינטולוגים הם כת והם מסוכנים גם לך ולכל אחד אחר.
כמו שדתות גדולות במדינות שונות עם גדילתן משפיעות על הממשלה ככה גם הסיינטולוגיה יכולה אם היא תגדל, ושאנחנו מדברים על כת שהמטרה היחידה שלה היא כסף ללא התחשבות בחיי אדם, זה מסוכן לך ולכל אחד אחר.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 15:57   # 13
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WiseStyle צפה בהודעה
בוא נתחיל בזה שהסיינטולוגיה לא נוצרה מספרי מדע בדיוני, מה שכן היוצר שלה, פול הרבר היה כותב ספרי מדע בדיוני, שהחליט לפתוח דת (הוא גם אמר את המשפט "הכסף הגדול נמצא בדתות") במטרה נקייה לרווח כלכלי.

וכן, הסיינטולוגים הם כת והם מסוכנים גם לך ולכל אחד אחר.
כמו שדתות גדולות במדינות שונות עם גדילתן משפיעות על הממשלה ככה גם הסיינטולוגיה יכולה אם היא תגדל, ושאנחנו מדברים על כת שהמטרה היחידה שלה היא כסף ללא התחשבות בחיי אדם, זה מסוכן לך ולכל אחד אחר.
מי אמר שהדת נוצרה מספרי מדיע בדיוני? הדת נוצרה מעקרון הדאינטיקה של האברד. כדת קיימת הם לקחו את ספרי המדע בדיוני ופרשו אותם כמשלים לחיים וקצת יותר מדי באופן מילולי.
כל מה שכתוב בספרים של האברד נחשב עובדה בקרב המאמינים.

הם לא כת, כרגע אין שום תיעוד למעשה שיכול להחשב כמסוכן ואם אין לך מושג על מה אתה מדבר, עדיף שפשוט לא.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 15:58   # 14
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

הוא טוען שהם שוטפים לאנשים את המוח וגורמים להם להביא להם את הנכסים שלהם / הרבה כסף להם.
אם זאת האמת אז אין ויכוח הם באמת כת.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:00   # 15
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
הוא טוען שהם שוטפים לאנשים את המוח וגורמים להם להביא להם את הנכסים שלהם / הרבה כסף להם.
אם זאת האמת אז אין ויכוח הם באמת כת.
הוא טוען, יופי. גם יש לא מעט טוענים שיהודים שותים את דמם של ילדים נוצריים. אני אישית לא שותה דם נוצרי (או דם בכלל), אבל אם אומרים אז כנראה נכון, לא?
הסינטולוגים מכירים בעצמם ככנסיה. הם מבקשים תרומות, כמו בכל דת אחרת (כולל יהדות). מי שנותן, נותן. לא מדובר בחלק מחוק עליון.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:21   # 16
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
הוא טוען, יופי. גם יש לא מעט טוענים שיהודים שותים את דמם של ילדים נוצריים. אני אישית לא שותה דם נוצרי (או דם בכלל), אבל אם אומרים אז כנראה נכון, לא?
הסינטולוגים מכירים בעצמם ככנסיה. הם מבקשים תרומות, כמו בכל דת אחרת (כולל יהדות). מי שנותן, נותן. לא מדובר בחלק מחוק עליון.
זאת הבעייה בעצם וזאת הסיבה שהמשטרה חסרת כל יכולת להתמודד עם כתות מהסוג הגזלני.
הם לא עושות שום דבר רע חוץ מאשר לשדוד אנשים, באמצעות שטיפת מוח ושכנוע להביא להם את הכסף / רכוש שלהם. הכתב תמיד תוכל לטעון שהיא השתמשה באמצעים כשרים והאנשים תרמו להם מרצון. מה שבאמת חלקית נכון. אבל כמובן זה בכלל לא בסדר......

אני אישית מאמין למשתמש שפתח את הנושא.
אבל ברצינות אם אתה מפיץ את זה ועוד מבקש מאחרים עזרה בזה, תכתוב משהו רציני ולא תסתפק במילים חסרות הוכחה, אולי תנסה למצוא סיפורים אמינים על אנשים שהם "דפקו" תספר יותר על שיטות שטיפת המוח שלהם.

וגם לכתוב דת = כת. לא היה במקום, שכן בארץ יש הרבה מאוד אנשים שמאמינים לפחות בצורה כלשהית בדת (ראה את מספר האנשים ששומרים על פסח מול אלה שלא בנושא שפתחו פה לא מזמן). חוץ מזה שזה באמת לא נכון......
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:27   # 17
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
זאת הבעייה בעצם וזאת הסיבה שהמשטרה חסרת כל יכולת להתמודד עם כתות מהסוג הגזלני.
הם לא עושות שום דבר רע חוץ מאשר לשדוד אנשים, באמצעות שטיפת מוח ושכנוע להביא להם את הכסף / רכוש שלהם. הכתב תמיד תוכל לטעון שהיא השתמשה באמצעים כשרים והאנשים תרמו להם מרצון. מה שבאמת חלקית נכון. אבל כמובן זה בכלל לא בסדר......

אני אישית מאמין למשתמש שפתח את הנושא.
אבל ברצינות אם אתה מפיץ את זה ועוד מבקש מאחרים עזרה בזה, תכתוב משהו רציני ולא תסתפק במילים חסרות הוכחה, אולי תנסה למצוא סיפורים אמינים על אנשים שהם "דפקו" תספר יותר על שיטות שטיפת המוח שלהם.

וגם לכתוב דת = כת. לא היה במקום, שכן בארץ יש הרבה מאוד אנשים שמאמינים לפחות בצורה כלשהית בדת (ראה את מספר האנשים ששומרים על פסח מול אלה שלא בנושא שפתחו פה לא מזמן). חוץ מזה שזה באמת לא נכון......
אין שום תיעוד רשמי או אחר למעשה גזילה, שדידה, מרמה או אחר הקשור ישירות לכנסית הסינטולוגיה.
אני אגיד לך מה קורה. הם שונים, ושונה מפחיד.
קח לדוגמה את היהדות - אחת הדתות הנרדפות ביותר בעולם. היהודים משתלטים העולם? רוצחים אנשים חפים מפשע? מתכננים מלחמות? עובדה שאנחנו לא, אבל זה לא מונע מאנשים לפתוח אינסוף אתרים שטוענים אחרת.
הם לא משועממים ושונאים בלי סיבה. הם ממש מאמינים במה שהם כותבים ונחשו מה? אנשים שלא מכירים את היהדות, מאמינים להם. ככה זה בני אדם... טיפשים. מאמינים בקלות.
אני לא מעריץ את הסינטולוגיה או משהו. תראה לי הוכחות ואני אאמין.

שיהיה ברור. אם תחפשו, תראו שחלק מהאפיינים של כת קיימים בסינטולוגיה, אבל רק חלק. מה גם שאותם מאפיינים גם קיימים ביהדות אם מחפשים מספיק.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:31   # 18
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

אבל יש סיבות ששונאים את היהודים (כמובן שהם לא מודצקות) אבל הם קיימות:
היהודים חיו בסביבה זרה ונראו אחרת ורבים סברו שהם חיו יותר טוב והם גם עסקו בהלוואה בריבית מה שלא גרם לאנשים האחרים לאהוב אותם מן הסתם חוץ מזה היה גם את הסיפורים שהיהודים הרגו את ישו (כן אני יודע שישו היה יהודי) ועוד.....
מצד שאני לא רואה סיבה שמשהו סתם ישנא את הסינטולוגיה....
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:34   # 19
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
אבל יש סיבות ששונאים את היהודים (כמובן שהם לא מודצקות) אבל הם קיימות:
היהודים חיו בסביבה זרה ונראו אחרת ורבים סברו שהם חיו יותר טוב והם גם עסקו בהלוואה בריבית מה שלא גרם לאנשים האחרים לאהוב אותם מן הסתם חוץ מזה היה גם את הסיפורים שהיהודים הרגו את ישו (כן אני יודע שישו היה יהודי) ועוד.....
מצד שאני לא רואה סיבה שמשהו סתם ישנא את הסינטולוגיה....
מההודעה הזו לבד אני רואה שהידע שלך מבוסס על לימודים במסגרת חינוכית בלבד. איך אני רואה? כי אלו השטויות שמוכרים לתלמידים.
שנאו יהודים מאז ומתמיד. לפני ישו, לפני הלוואות בריבית ולפני שהמושג "מסחר מודרני" הומצא.
לא היו שום סיבות לשנאה, אבל עובדה ששנאו. אתה לא מכיר משהו, אז אתה מעלה השערות. ההשערות הופכות לשמועות שבפני עצמן מתפתחות לסיפורי אימה ואותן שמועות הופכות לעובדות למרות שהן לא נכונות.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 16:40   # 20
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

יש לך מושג מתי בכלל היה ישו שאתה אומר לפני ישו?
זה היה לפני 2000 שנה לא דברו בכלל על מושגים של אנטישמיות , שנאת דתות (אולי דברו אבל זה היה משהו אחר לגמרי בימים ההם).
חחחחח
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום