|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. קודם כל הציטוטים שלך לא אמיתיים. אף פעם לא נאמרו הדברים בצורה מפורשת כ"כ ע"י הסינטולוגים. זה פחות או יותר הרעיון, אבל זה לא נאמר במפורש. וזה מה שהם מאמינים, נו? על זה נאמר חופש דתי. אתה למעשה אומר שהם שונים, אז בטח שטניים. בדיוק ההסתה שעליה דיברתי. |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם יש עדים שראו שיורים בבן אדם למוות מילא, אבל אם סתם רואים אותו מת זה משהו אחר. ועמרי, מה כבר יכול לצאת לו מהסטה שכזו? |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין לי מושג מה יוצא לו מזה. קידום האתר? תשומת לב? שנאה? אולי הוא בכלל מאמין בזה? מי יודע, העובדה היא שאין ביסוס לאף אחד מהדברים שהוא אומר. |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
חבר וותיק
|
די, אתה באמת מאמין למה שאתה רושם?
בצעו לו בדיקת גופה. זה עובדה. כפי שרשום לפי החוק אם רוצים לשרוף גופה אז צריך לבצע לה כמעט בדיקות. לא היו ממציאים את זה. ובקשר לשני זה מה שהם מאמינים בה - אמונה שהמציא בנאדם לפני איזה 50, השטויות האלה נראות לך הגיוני? זה הרי ברור שהוא המציא את האמונה הזאת כדי להרויח כסף ממכירת הספרים (מה שבגלל ההצלחה גדל למימדים הרבה יותר גדולים אחרי זה כפי שאנחנו רואים). חוץ מזה זהו התאיישתי בלנסות להסביר לך את זה. לא מגיב יותר בנושא הזה להודעות שלך.... |
![]() |
![]() |
# 55 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
אני לא אגיב ישירות על מה שאמרת, אלא פשוט אבהיר שלא היו פה אי הבנות:
אני לא מכפיש קבוצה שלמה של אנשים לההפך אני מרחם על חלק ניכר מהאנשים בכת הזאת עקב היותם מנוצלים..... |
![]() |
![]() |
# 57 |
חבר וותיק
|
יש לי שאלה לכל המגיבים פה בבוז כזה לאמונה של הסיינטולגים.
נכון שהסיפור שלהם נשמע מופרך ומגוחך אבל הסיפור שיש ישות עליונה שמשום מקום יצרה את העולם והאנושות ומתנגשת עם עובדות מדעיות בשטח? (למשל בתנ"ך אין דינוזאורים, האדם הקדמון לא התקיים, האדם הראשון היה תבוני...) או במילים אחרות למה אתם חושבים שביהדות \ איסלאם \ כל דת אחרת הסיפור הוא הגיוני יותר מהסיפור שלהם? נ.ב למען הסר הספק אני יהודי ואני באמת חושב שסיפור הבריאה התנ"כי הוא לא יותר הגיוני מהסיפור של הסיינטולוגיה... |
![]() |
![]() |
# 58 |
מנהל ראשי
|
מעניין,
אבל אני לא מצליח להבין איך הדבר הזה שונה מכל פעולה מיסיונרית אחרת, גם הנצרות, היהדות והאיסלם פועלים בדיוק באותה הדרך על מנת לגייס מאמינים, ומהצד השני, הדתות (בעיקר הגדולות) תמיד דאגו "ללכלך" אחת על השניה (הרי את המצות בפסח האחרון אפיתי מדם של ילדים נוצרים לא?) כך שקשה להאמין מה בדיוק נכון מכל הסיפורים האלה. |
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר וותיק
|
הקטע הוא לא באמונה מופרכת הזאת,
אלא בכך שבשונה מנצרות, היהדות והאיסלאם המטרה העיקרית שלהם זה לעשות כסף. (של "המנהיגים"). |
![]() |
![]() |
# 60 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לכולם אותה מטרה - כוח. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|