|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[QUOTE=Amits;631347]גרמניה, חכם, עזר לפיתוח פצצה גרעינית - אלברט אינשטיין (ובלי הרמזים פה לא הייתי מגלה בחיים, באמת חידה דפוקה). גם השוק הזה, מאיפה אני צריך לדעת מאיפה הוא? הבנתי שזה שוק אבל על מחנה יהודה לא שמעתי בחיים.
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
החידות משעממות... יש תחידה אם הקונטאר סטרייק ואני למשל לא שיחקתי בו, חיפשתי בגוגל תתמונה ואין מצב שהייתי מגיע לתשובה שפה אחד פרסם כבר... תתייחס לכלל האוכלוסיה... החידות די לא הוגנות זה לא רק החידה 13. ואם השלב של איינשטין מה הקשר תמונת גרעינים? אם היה תמונה של גרעין אחד סבבה.. או תמונה של גרעין אמיתי זה היה נחמד.
|
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:
וזה בדיוק מה שאני הגבתי לך בתחילת האשכול ועובדה שעכשיו כמעט כולם מגיבים כמוני, מסקנה? אתה באמת צריך לשנות הכול, ד"א גם כדי להוציא את הרמז מהקוד לא כול אחד יודע, תעבוד על זה עוד קצת. |
|
![]() |
# 4 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:
אגב, גם העובדה שהוא פרש מהלימודים אם אני לא טועה
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
[QUOTE=SlipY;631416]
ציטוט:
אילו שטויות. זה כמו שתראה עיגול לבן, ועליו קו צהוב - תאמר שזאת ביצה, ואני בטוח שלא בצלחת לבד. יום טוב. |
|
![]() |
# 6 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
[QUOTE=Amits;631508]
ציטוט:
כי אני דיי בטוח שכן.. ולא לקח לי יותר מ5 שניות
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|