הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 08-05-08, 20:08   # 11
Lwso.co.il
חבר על

Lwso.co.il's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Lwso.co.il

Lwso.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
ישראל כובשת והורגת סתם אנשים , נהרגים סתם מאות/אלפי פלסטינאים תמימים כל שנה ונהרגים סתם עשרות ישראלים .
שאנשי הימין שמתנגדים לשלום (ומעדיפים עוד פיסת אדמה על שלום) ילכו ליחידות קרביות ויסכנו את החיים שלהם .
ישראל לא כובשת אלא ישראל מחזירה שטחים שלה ששיכים לה עוד מימי קדם,
פלסטינאים לא נהרגים סתם הם נהרגים כי או שהמשפחה שלהם הם טרוריסטים או או שהם יהיו מהווים איום על המדינה צה"ל לא הורג סתם פלסטינאים "תמימים" .
אתה לא יודע אפילו בקצת מה החיילים עוברים בשטחים מדי יום איך אתה בכלל יכול להגיד שאנשי הימין מתנגדים לשלום בלי אנשי הימין היום היו יורים בך או שהיית תחת שלטון פלסטינאי קשה.
ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים להתגייס לקרבי כי אתה תוכל להיות איום על החברים שלך באיזושהי פעולה(סירוב פקודה להרוג פלסטינאי "טירוריסט" תמים).
אני מוכן לסכן תחיים שלי בכדי לשמור על המדינה הזו על הערכים שגדלתי לפיהם, ולא רק שאני אשרת ביחידה קרבית אני גם אהיה גאה בעצמי שהלכתי לשם לדעת שעזרתי אפילו בקצת בשביל למנוע פיגוע , רצח ואפילו להקריב את החיים שלי בשביל המדינה.
ואם הייתי מתנגד לשלום בישראל לא הייתי נשאר פה הייתי עוזב למקום אחר אבל אני לא מתנגד אני מתגייס ליחידה קרבית בשביל שיהיה שלום .
אתמול היה יום הזיכרון יש לי שאלה אליך עמדת כשהייתה צפירה? ואם כן אז למה עמדת כי אנשים הקריבו את החיים שלהם סתם? אז תן לי להגיד לך את התשובה לא! אני עומד כי אם לא ה"אנשי הימין" האלה לא היו אז לא היה לנו כלום היום!

FreakBox זה לא קשור לקב"א שלך או לפרופיל שלך זה קשור לאופי שלך. אני אישית יש לי קב"א 54 ופרופיל 97 כך שאני גם אקבל זימון לטייס וליום סיירות.

מייל לפניות:
faq@lwso.co.il

Last edited by Lwso.co.il; 08-05-08 at 20:11..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום