|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
לא משהו אחי,
תשתמש יותר בקידוד תמונות תכתוב טקסט לא תמונה שהיא טקסט. תסדר את האתר שיהיה יותר מסודר תחשוב על סידור בסיסי ומשם תתקדם, דומיין יתאים מאוד.. וכמובן מערכת יותר מושקעת. בהצלחחה!! |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
סידור התמונות לטקסט בשלבי סיום תודה לזה שעזר לי.
דומיין אמרתי כבר שהזמנתי וזה יגיע יום ראשון. איחסון אני מאוחסן מאיחסון של חבר ב DoServ . ושאתם אומרים תסדר למה אתם מתכוונים? הוא מסודר לוגו,מתחתיו תפריט ותחת אודות ולמטה פרסומות. מה לא מסודר פה? פירוט בבקשה ותודה לכולכם! |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אחי אז ככה,
רעיון האתר יפה ויכול להצליח. הביצוע לא משהו. אני אהיה סלחן בגלל שזה אתר ראשון xd;]. תראה, העיצוב הוא לא עיצוב, באמת אני אומר לך, כדאי לך להתגמש ולהחליף עיצוב לעיצוב מוכן. אם אתה רוצה לפתח את זה ל"אתר" אז אתה חייב לקנות לו דומיין. הפרסומות תקועות ולא נעימות לעיין (וגם מבחינה כספית לא מושכת ללחיצה). יש כאן בעיה של שגיאות כתיב, אל תדאג גם לי פעם הייתה בעיה כזאת, אבל אם אתה יודע שיש לך שגיאות כתיב ואתה רוצה להרים אתר יפה, אז תמיד תדאג שמישהו יבדוק לך את הטקסטים. יש בעיה עם התכנות, שיש טקסטים בתור תמונות, וזה שיש לך בעיה עם הקידוד זה לא תרוץ חח, אתה חייב לטפל בזה. יש בעיה עם זה שהמערכת מוכנה ![]() לסיכום, יש לך הרבה על מה לעבוד. אבל לומר לך דוגרי, אני גם הייתי כמוך פעם, אני ניסיתי לצבור ידע וניסיון ובמקרים כמו עם הג'יבריש אז תנסה תשאל, אל תשאיר את זה ככה. אז המשך עבודה נעימה, והמון בהצלחה ושבת שלום, עריכה: נ.ב שככתי להזכיר שאם אתה צריך עזרה, התייעצות כל דבר אחר, אתה מוזמן לדבר איתי, |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר חדש
|
אני מעריך מאוד את דעותיכם ואני חייב לציין שאני מרוצה שפרסמתי את זה פה.
אני עובד על מערכת חדשה ויערוך בקרוב,במידה וגם היא לא תראה טוב אני כבר יקנה עיצוב. ואני מבקש לא לישאול על דומיין משום שכבר הזמנתי אותו וכנראה יגיע ביום ראשון |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
מעולה לאתר ראשון.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
HTML קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255">
![]() 3. לא תמיד מה שנראה טוב בעיני בעל האתר נראה טוב לעיני הגולשים, תנסה לשים עיצוב שונה, או אפילו תשנה רק דף בודד לעיצוב שונה ותשאל אנשים וחברים מה לדעתם יותר יפה. 4. כן אני מכיר את אור ^_^ |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
חח אחי אתה לא מבין איזה עיצוב יש לאתר עכשיו... אבל הוא עדיין לא מוכן
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|