|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |||
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
הדרך בה הוא פעל לפי דעתי לא צריכה לזכות אותו בתור "שורד אחרון". שבנאדם מצהיר שהוא יתרום את חצי מהכסף שהוא יקבל למען נוער בסיכון, כולנו יודעים שהוא עושה את זה כדי להצטייר טוב וזאת עוד אסטרטגיה גרועה. אתה יכול לנצח את המשחק הזה כמו נעמה ונועם, או שאתה יכול לשחק אותו בדרך שדן שיחק אותו. יעל אמרה את זה יפה: "חשבת איך להגיע לגמר, לא חשבת איך לנצח" הבנאדם איבד צלם אנוש מבחינתי, לא אכפת לי אם הוא עשה את זה כדי להגיע לגמר, אכפת לי..תאכלס, שהוא חלאת אדם ועל זה לא מגיע לו לזכות. מלבד זאת, שדן תאכלס לא היה מגיע לגמר מבלי ההפקה. הקטע שכל הבנים רצו להעיף אותו הראו כמה דן חסר עמוד שדרה ורק בגלל שהוא מושך אש הוא נשאר. ציטוט:
אני מזדהה עם עידן במידה מסויימת, כי מה שהוא אמר על דן, רק חיזק מי זה דן לאורך כל המשחק. (אני לא שופט את דן כמי שהוא עם חברים שלו, אלא איך שהוא מצטייר בעיני בדמות במשחק) ציטוט:
ויש לאבד צלם אנוש במשחק. מבחינתי, זה שמושך את האש כדי להביא צופים (או שהוא מוכן לוותר על העקרונות שלו ע"מ לנצח) זה לא השורד. כנראה שגם חבר המושבעים וגם הרוב בבית חושב כמוני. יכול להיות שדן הוא אחלה בנאדם במציאות, איך שהוא שיחק את המשחק והחליט לשים את העקרונות והערכים שלו לא אמור להביא לו לזכות. דן עבר אצלי קו אדום אחד שגרם לו להיות מחוק אצלי: כבוד מינימלי לאנשים. אתה לא יכול לדרוס אנשים ואז להתגונן בזה ש"זה המשחק", כי אחרת, גם האינטרסים בחיים שלך הם "משחק"..ולך תדרוס אנשים בשבילהם. שבנאדם מאבד את הצלם אנוש (לא משנה בשביל מה, לא משנה איך), מבחינתי, זה לא שורד. |
|||
![]() |
# 32 | |
Авторитет
|
אלי,
רוב האנשים בהיכל נוקיה היו מוזמנים של ההפקה. (קרובי משפחה, קרובים רחוקים, בני אדם שפגשו ברחוב וכאלה). זה משחק - הישרדות. לא החיים האמיתיים, ולא Y בעשר. זה משחק שבסופו זוכים במיליון שקל. (במקרה הזה, חצי מיליון) ועושים מה שעושים על מנת לנצח - למה להיות ייפיי נפש ולהגיד "אני מתבסס על ערכים", הרי זה סה"כ משחק. אותי איכזב באופן אישי, שחברי המושבעים היו סוביקטייביים והיו בעלי טינה רבה כלפי האנשים שהדיחו אותם. אין להם את זה, פשוט אין להם את זה (אולי משום שאנחנו ישראלים וזה מה שאנחנו?). זה סה"כ משחק, הדיחו אותך? קח את זה בקלות, למה לנצור טינה ולשחק אותה כאילו מחר תבוא אחרית הימים. הסיסמא של ההישרדות המקורית היא: "לשרוד, להערים לנצח". איך זה בא בכלל בא לידי ביטוי בהישרדות הזאת? הסיסמא כאן הייתה "להנות, לכייף ולעשות חיים". עצוב גם שאף אחד מהמתמודדים לא ראה אף פרק של הישרדות ובא להישרדות ההישראלית על מנת לנצור את זה כחוויה מיוחדת ולא בשביל לשחק את המשחק ולזכות במיליון שקל. וכאן באה לידי ביטוי עליונותו של דן. אני לא רואה את ההישרדות הישראלית ללא דן, תחשוב שלא היה דן. איך היה נראה המשחק? מיושן, מסריח ומגעיל. דן (עם כל העזרה מההפקה) עדיין איכשהו עשה לבד מהלכים אסטרטגיים, הזיז דברים, שיחק באנשים.. כל השאר רכבו על הגב שלו. (במיוחד הנעמה). את מה שנזכור במיוחד מהעונה הזו, זה את העריכת ווידאו החובבנית, הביזיונות והרמאויות של ההפקה. רוב (!!) הסדרה היה מבויים, פשוט מבויים. ולכל אורך התוכנית יש רמזים גדולים מאוד ששום דבר לא היה כמו שהוא. (יש כ"כ הרבה עכשיו תיעוד לגבי זה שנועם לא ניצח באמת אלא בזכות העריכה, מרינה רצתה להצביע לדן ושיכנעו אותה שלא, מושיק רצה לפרוש מהמשחק עקב התערבות ההפקה אבל הציעו לו את "יושב ראש חבר המושבעים" ועוד...). השיא של הבזיון בא לידי ביטוי בגמר, הצבעת חבר המושבעים למתמודד "הראוי" לאחר צפייה בטלוויזיה של התוכנית (WTF?! איפה נראה דבר כזה?), הכנסת טקסטים של ההפקה לחברי המושבעים (לא חשבתם לרגע שהם קוראים מדף או משהו? o_O) וכו'. אני לא מבין רק דבר אחד.. איך לעזאזאל CBS ויוצרי הישרדות אישרו לההפקה הישראלית לעשות את זה? הם בכלל מודעים לזה?
![]() |
# 33 |
אחראי פורום
|
דעתי? דן היה צריך לזכות...אם באמת הם היו על אי בודד, ערכים לא היו מצילים אותו. מבחינת שורד? דן.
לא מבין איך נעמה יכלה לעזוב את הבן שלה לחודשיים...תינוק...איך... בכל מקרה, בלי קשר לאשכול...אחחח מרינה יפה פי 10 מתמיד כשהיא מאופרת...כוסית!.
חבר על
|
ציטוט:
איזה יופייייייייייייייייייייייייייייייי בכ"מ רציתי שנועם יזכה סתם כי לדן יש הרבה כסף והוא לא צריך את זה והייתי מעוצבן על נעמה כי עזבה את אבא שלה ואת הבן שלה.. לא במקום בכלל. |
|
![]() |
# 35 |
תודה על תרומתך.
|
תאמת.. היה מגיע לדן לנצח עם כמה שהוא הוא "מניאק" "איבוד צלם אנוש"
כי בלעדיו לא היה לערוץ 10 אפילו חצי מהרייטינג שהיה להם. ובתכלס.. הוא זה שעשה את כל התוכנית מעניינת מההתחלה, אשכרה כל התוכנית הישרדות סבבה סביבו.
חבר מתקדם
|
תוכנית מטומטמת.
מה שהיה יותר מטומטם זה שזוכים במיליון שקל ע"פ דעת השופטים, מבלי תחרות. פשוט ביזיון ועלוב. |
![]() |
# 37 |
אחראי פורום Off-Topic
|
איזה איבד צלם אנוש? מה הוא כבר עשה? שיקר ל-2,3 אנשים, כולם שם שיקרו, אז הוא עשה את זה טיפה יותר טוב והיה קצת יותר פרובוקטיבי...
אגב, אני הייתי בעד נעמה, היא הייתה הכי טובה, לא לקחה חסינות אחת, נשארה עד הסוף, והכל בלי להבטיח הבטחות שווא (כמעט). כן, היא ידעה אחרי מי ללכת, וגם אותו היא סיבבה מתי שהיה צריך. כל הכבוד לה. אגב 2, אם מרינה לא משתתפת בעונה הבאה אני לא רואה... :P
חבר בקהילה
|
עזבו אותך משטיות 4 שעות של כלום על מה ??????במה אני פשעתי ??
משתמש - היכל התהילה
|
36% אחוז רייטינג, ו42.2% בפיק.. הכי הרבה ש לערוץ 10.. שידור שאינו משחק ספורט.. כל הכבוד להם.
|
![]() |
# 40 |
הוסטסניון
|
אני הייתי בעד דן, נעם לא היה בהישרדות בכלל. מה שהוא עשה זה לנצח בעזרת כוח פיזי - עדיף לו ללכת לשחק כדורסל. נעמה? דן סחב אותה כל הדרך (באותה צורה הוא היה יכול להביא לגמר את יעל), היא לא ליכלכה את הידיים כי היה את דן שיעשה את זה ואת מרינה שתציל את שניהם. לגמר בכלל היא לא הייתה צריכה לעלות, רק בזכות נעם היא בגמר. עדיף היה שמרינה תהיה בגמר. עידן דפוק במוח - זאת תרנגולת, המקומיים שם היו שוחטים אותה ברגע שהיו עוזבים את האי. בקיצור, נעמה ניצחה בזכות נעם ודן (ודן הפסיד כי הוא זה שעשה בשביל נעמה את כל השקרים. בלדיו היא הייתה עפה מהר מאוד).
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|