|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] אתר העלאת התמונות ilshare.net
אני נאלץ להפרד מהאתר שאני כלכך אוהב שהתחלתי איתו מ0.. הסיבה היא שאני לא יכול להחזיק יותר את האתר בגלל המשאבים שהוא דורש מבחינת תעבורה ומקום..
כרגע העברתי אותו לשרת חדש על מנת שתוכלו להתרשם.. אפשר לראות ססטיסטיקה באתר של extremetracking .. בתקופות יפות מאות גולשים ביום.. האתר היה PR3 כרגע הוא PR1 ואמור לעלות חזרה למעלה בשל החלפת קישורים רבה שבצעתי בזמן האחרון. שימו לב ש90 אחוז מהכניסות זה אנשים ששומרים נאמנות לאתר וברגע שILSHARE יקודם יותר כך קהל רחב יותר של אנשים יכיר אותו וישתמש בו. כתובת האתר: http://www.ilshare.net תמורה כספית בלבד אותה נסגור בינינו. המחיר כולל את הדומיין כמובן ואת האתר עצמו. יצירת קשר: פלפאון: 054-2020577 אייסקיו: 103-102-333 המשך יום טוב , וסופ"ש נעים, מיקי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש אפשרות לראות את האתר, את המערכת ואת מספר המבקרים?
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
החשבון של האתר מושעה. This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
נותן את אותה הודעה עם ובלי.
שאלתי גם כמה חברים שלי ויש להם את אותה הודעה.
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא עובד, כותב את אותה הודעה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|