![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תחקיר בטחוני בקשר למה? חוץ מזה מה הקשר מה זה כבר. בצבא שואלים אותך שאלות כאלה בצו ראשון וכאלה וברור שאם אתה לא טמבל אתה אומר שלא גם אם אתה "אחד השיכורים"... |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העניין הוא שאתה לא שתיין- שותה הרבה לעיתים קרובות ומשתכר או מכור לאלכוהול.. יש לזה הרבה השלכות.. שלא יקרה מצב שמישהו ישתכר ויגיד דברים שהוא לא צריך להגיד.. שבנאדם שצריך להיות מרוכז ולחשוב לא ידפוק את הראש עם אלכוהול.. שבנאדם לא יהיה תחת השפעה תמידית של אלכוהול - שתיין/מכור , דבר שיגרום לו לאי תפקוד וכתוצאה מזה רשלנות וכדומה.. ממש לא מתאים לצבא בנאדם עם נטייה להתמכרויות או מכור.. לא חסרות השלכות.. אתה חושב שהצבא לא מכיר את הנוער? תהיה בטוח שהוא יודע שרק אחוז קטן מאוד של ילדים שהגיעו לגיל 17-18 לא נגע באלכוהול.. אבל שזה מגיע לסמים.. גם שכטה אחת שלקחת בגיל 12 תעשה את ההבדל ולא יגייסו אותך לשום דבר חשוב.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
ולהגיד שאתה שותה (רק באירועים) לא יפסול אותך משום דבר וההיפך - זו האמת ואין במה להתבייש. מה הבעיה בלשתות? אין שום דבר פסול בזה. עריכה לליאור2: טירונות 02 נעה בין שבועיים לחודש.
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ד"א אלכוהול לא יוריד לך שום דבר, רק אם יש לך היסטוריה של התמכרות רצינית (שאני אומר היסטוריה אני מתכוון לסדנאות גמילה וכד'..) |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
לא יודע איזה בסיס..חיפשתי פרטים על היחידה ולא כתוב בשום מקום..
וסבבה נקווה לעבור..התאריך גיוס שלי כרגע הוא 12 לאוקטובר..אז יש זמן עד לתשובה |
![]() |
![]() |
# 19 | |
Авторитет
|
שום הסבר לא יבוא אבל כמו שנכתב כאן - אמינות קודם לכל.
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
קראתי פה כמה דברים והייתי חייב להגיב
קודם כל לשתות אלכוהול זה לא עבירה על חוק, וגם אם אתה עובר על החוק זה לא אומר שלא תקבל את הסיווג הנדרש. לשתות אלכוהול זה בסדר, תלוי עד איזה רמה.. השאלה ששואלים זה "האם אתה נוהג לשתות אלכוהול" נוהג לשתות אלכוהול זה אומר להתמכר. דבר שני, גם מי שניסה סמים פעם ראשונה לא נפסל על המקום, הצבא יודע מה הולך ברחוב, אני מכיר מישהו שניסה סמים אמר את זה בתחקיר שהוא רק ניסה פעם אחת והוא לא נגע בזה יותר בחיים שלו וקיבל את הרמה הנדרשת. הכי חשוב זה לדבר אמת, Vitalist לא הבנתי את הגישה שלך שאתה בא בגישה לשקר, אם שתית תגיד ששתית. אם ייגלו אחרי התחקיר שאתה באמת נוהג לשתות גם אם לא עצרה אותך משטרה הם יכולים לגלות, זה יהיה הרבה יותר גרוע. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|