הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 13-07-08, 00:22   # 17
Omrip
חבר על

מיני פרופיל

Omrip לא מחובר  

OK ירדתי עם הכלב ועלו לי המון שאלות חח

ב-eBay, זה אשכרה מוכר נכון? מישהו פרטי? והמוצר אצלו בבית והוא שולח אותו אחרי שאני משלם?
ככה זה הולך?
המכרזים ב-eBay, זה מכרזים פומביים? או שכל אחד מציע מחיר אחר [שלא אומרים אותו] ומי שמציע הכי הרבה מקבל את המוצר?
איך ב-eBay יכולים להיות בטוחים ולקחת אחריות על זה שהבנאדם באמת יתן את המוצר?, ותוך כמה זמן הוא שולח את המוצר מהרגע ששילמתי לו?
עכשיו, בהזמנה ב-eBay, אני יכול לשנות את המיקום אליו המוצר ישלח? בגלל שבמשתמש שלי ב-eBay מוגדר הבית שלי ואני צריך להגדיר כתובת אחרת ב-USA.
התשלום הוא רק ב-PayPal נכון?
עוד כמה דברים חח, אם אני שולח את זה למישהו שאני מכיר מארה"ב, איך הוא שולח לי את זה מבלי שהוא יגיע לארץ, נותן את זה ל-UPS או משהו ואומר להם שזה מתנה? והם כבר דואגים לזה?, וכמה בערך עולה שליחה של מוצר של 4 ק"ג [משקל כל חבילת ה-Wii, מצאתי את הממדים והמשקל פה]
ויש מצב שאני יכול לדבר עם המוכר ב-eBay שהוא ישלח לי את זה בעצמוי [אפילו שהוא לא הציע את זה במכירה] לישראל,
בגלל ש-MuStop ו-EzBuyUs יקרים..

מישהו פעם התנסה פה ב-MuStop ו-EZBUYUS? הם אמינים? הגיע המוצר והכל היה טוב? כי לא התנסיתי בהם ובקניות בחו"ל בכלל.

אני יודע שהפצצתי בשאלות, אבל אני ממש ממש חייב תשובה עליהם :]
תודה לעוזרים.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום