|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: האם אתם מתכוונים לצפות היום בתכנית? | |||
כן, אני מחכה לזה מהתכנית הקודמת |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
כן, נראה לי הולך להיות נחמד |
3 | 15.00% |
לא, אני שומר שבת |
1 | 5.00% |
לא, אני חושב שזה הולך להיות משעמם (אם בחרתה בזה אני אשמח שתפרט באשכול) |
13 | 65.00% |
מצביעים: 20. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
האיכות של הצילום לא נקבעת מאצלנו, היא נפגמת בגלל השידור מערוץ "מכאן", אנחנו מטפלים בזה. ציטוט:
מה כן אהבתה ואתה חושב שמתאים? אם בכלל... אני אשמח לשמוע עוד תגובות ממי שראה, סה"כ התגובות זה הדבר שהכי מלמד אותנו... רק הערה קטנה, בסה"כ אנחנו צוות נוער שאוהב לעשות טלוויזיה, שמתמקצע לאט לאט, אנחנו עדיין לא צוות מקצועי, עדיין יכול להיות שיש בעיה בצילום, בסאונד, בהגשה וכד'. אבל שורה תחתונה, כולנו עושים את זה בגלל שאנחנו מאוד אוהבים את זה ובגלל שאנחנו חושבים שאנחנו יכולים להביא לכם הצופים טלוויזיה טובה ואיכותית כמו שהנוער רוצה וזה פשוט מאוד, כמה שיהיו יותר תגובות אנחנו נוכל להביא לכם הצופים את התכנים שאתם רוצים לראות ובאמת להגיע למטרה הסופית שלנו, אז תעזרו לנו אנשים ![]() שיהיה אחלה לילה לכולם ![]() עריכה: איזה מגניב זאת ההודעה ה-1300 שלי ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
פורנו!
תעשו משהו מוכר משהו שמעניין לדוגמא אתה רוצה למשוך את קהל הוסטס תתעסק יותר בגאג'טים ומחשבים רוצה נועה תעשה משהו שימשוך פנימה איזה סיקור של סרט אני יודע וכו' פארודייה סטנד אפ מצחיק וכו'
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל שאר הרעיונות זה אחלה, נרשם ובישיבת צוות הבאה נדון בזה. אני אשמח לעוד הערות\הארות בנוגע לתכנית וגם רעיונות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|