|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
קודם כל תודה על ההסברים.
כמו שהבנתי..אני צריך לקחת את הכלי lasso tool ולהקיף את הסמיילי בלבד. שזוהי משימה בלתי אפשרית.. אי אפשר לעשות את זה עיגול מושלים..זה יוצא לי עקום ברמות. אני טיפה מתקשה אה? ![]() עוד מעט, אני אצליח ;-)
# 12 |
חבר בקהילה
|
ממש לא. ניסית בכלל לעשות מה שכתבתי מקודם??
[אם אתה כבר משתמש בלאסו, תשתמש בפוליגונל לאסו - עם הנקודות] יודע מה, למקרה הספציפי הזה, קח את כלי הבחירה של העיגול (לחיצה ממושכת על כלי הבחירה של הריבוע) ותנסה לסמן רק את הסמיילי, ואז מקש ימני - SELECT INVERSE - וDELETE במקלדת. Last edited by Osh; 08-08-08 at 14:55.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
עדיף לשמור תמונה ללא רקע כקובץ PNG.
קובץ GIF מוריד איכות בצורה דרסטית. יש לך שרביט קסם, תבחר אותו ותלחץ על הרקע השחור, אחרי שהרקע השחור מסומן פשוט תלחץ על DELETE במקלדת. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מצליח חצי ממנו להקיף בדיוק רק את הסמיילי וחצי אחד מערובב עם הרקע או שנכנסתי יותר מידי עם האליפסה. יש דרך לאחר שסמתי את האליפסה..למתוח אותה בצדדים וליישר את זה? זה יוצא ממש יפה! תודה!
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
תנסה להחזיק את SHIFT לחוץ במקלדת כשכבר בחרת את האליפסה ולסמן את החלקים הנותרים עם כלי בחירה יותר חופשי כמו מטה הקסם או הלאסו...
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל הכבוד אחי.. אני לא יגיד שזה יוצא חלק מאה אחוז אבל אני יעבוד על זה.. אתה גאון תודה רבה אחי!!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|