![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת חזק לפורום
הפורום שלי כרגע הוא מסוג IPB 2.00 IBHEB
כבר 3 שבועות יש לי בעיה ששרתי הSQL נופלים, החברה שעליה האתר שלי יושב (חברת SERVAGE) החליפה לי את כתובות שרתי הSQL מספר פעמים אבל עדיין התופעה מידי פעם חוזרת והפורום נופל במהלך היום לכמה דקות ולעיתים אפילו ליותר זמן. על פי נתוני הסטטיסטיקה של השרת, התעבורה של האתר שלי היא 55 ג'יגה לשבוע... אם זה נכון אז המחיר שאני משלם להם (6.5 דולר לחודש כולל הדומיין) הוא מאוד זול וכניראה יהיה שווה לי רק להעביר את הפורום לשרת אחר. השאלה שלי היא איזה שרת הכי זול והכי מתאים לפורום שלי והכי חשוב יעבוד חלק תמיד בלי בעיות!! יש לי חבר שהמליץ לי על חברה ישראלית בשם 3GB, הם מציעים 15 שקל לחודש על 100 מגה מקום ו10 ג'יגה תעבורה... זה יספיק לפורום שעלולים להיות בו בהמשך 1000-500 אנשים? תודה Last edited by TZAHI10; 17-09-08 at 13:33.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
לא הגיוני 55 גיגה ליום עם 500 עד 1000 חברים.
כדאי שתבדוק את זה שוב, בכל אופן - עיין בחבילות האחסון : http://uptime.co.il/hosting Admin AT uptime.co.il
# 4 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שטח איחסון: 250 מגה
תעבורה: 25 גיגה כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 25 ש''ח מחיר ל 3 חודשים: 70 ש''ח + חודש מתנה מחיר חצי שנתי: 140 ש''ח + חודשיים מתנה מחיר שנתי: 210 ש''ח פרטים ליצירת קשר: עידן אייסי: 86617999 מסנג'ר:idan0401@netvision.net.il מייל:idan@toluz.co.il פלאפון:0526629959 אריאל: אייסי: 95609990 מסנג'ר: rorcoil@hotmail.com מיילים: ariel20059@walla.com או rorcoil@hotmail.com פלאפון: 0543021187 או 0509207076 ניתן להתקשר בכל שעות היום חוץ משישבת כי אני שומר שבת
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
זה לא רק תלוי במספר האנשים שגולשים בפורום, אלה במספר ההודעות והאשכולות.
ככה שהערכה גם אם היא גסה אף פעם לא תעזור לך, עלייך לנסות חודש ולראות את הנתונים בשטח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|