|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היא מוכרת מוצרים!!! זה רווח בדיוק כמו פרסום. ואפל הוציאה מערכת הפעלה גם פעם, והוא לא התקרב לווינדוס 95, ולמה זה? במיוחד מכיוון שלא היה במערכת של אפל מולטי תאסק(הפעלת מספר תוכנות בו זמנית) וכו'. תאמין לי, יום אחד גוגל תפסיק לתת שירותים חינמיים - ואגב בקשר לאנדרואיד, זאת מערכת הפעלה פתוחה - אבל הפלאפון עולה כסף (תחשוב על זה כמו במחשב, כמו מערכת הפעלה, אתהקונה אותה ואז אתה יכול לבנות תוכנות, להוריד אפליקציות וכו'). אין הרבה כמו מסנג'ר, בגלל זה היא אחת מן התוכנות המסרים המצליחות. וכמו XBOX? אתה רציני?, תן לי עוד שלושה מוצרים דומים מוכרים חוץ מPS3..? נו?. בשורה התחתונה, מיקרוסופט שינתה את השוק הזה לטובה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוגע לקונסולה, יש את הפליסטישן 3, ויש את ה wii ... תכנות מסרים, איסי, יש את של גוגל, יש את של יאהו, ואני שיש עוד הרבה.. אני גם חושב שמיקרוסופט עשתה טוב לשוק, אבל אני חושב שאם היא לא הייתה מתפתחת להיות מונופל ענק וששולט על כל המשק, היא הייתה עושה טוב, ולא מזיקה על הדרך.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מצחיקים אותי כל האנשים ש "שונאים את מיקרוסופט"..
חבורה של צבועים שחושבים שהם מבינים וזו סיבה לשנוא אותה. "היא גנבה לאפל!!!" עשו לי טובה, גם אם הם גנבו הם עשו את זה טוב, וזו עובדה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אגב, זאת חברה שהיא לא מונפול - חברת חשמל בישראל היא חברת מונפול (חברת מונפול היא חברה יחידה מסוגה בארץ - אם אני לא טועה!). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מונופול - ללא מתחרים.
לחברת חשמל יש מונופול - אין לה מתחרים. גם חברת מקורות. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אם חברה צריכה להיות חברה גדולה מאוד בשביל להתמודד מול מיקרוסופט בשביל שמיקרוסופט לא יקנו אותה- זה מנופול... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"מונופול (מיוונית: μόνος -"מוֹנוֹס", אחד ו-πωλεῖν - "פוֹלָיֶן", למכור) הוא מונח המגדיר בעלות או שליטה בלעדית של גורם מסוים בתחום חיים כלשהו." בבקשה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A4%D7%95%D7%9C |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המערכת הראשונה של אפל יצא בשנות השמונים - עד שנת 95 מיקרוסופט לא התקרבה אפילו לרמה של המערכת הפעלה של אפל. אגב, אם לא היה ווינדוס אז היו מפתחים משחקים למקינטוש או ללינוקס. כיום לווינדוס יש את הנתח שוק הגדול ביותר (= יותר כסף במובנים פשוטים) אז רוב קהל התוכנות והמשחקים פונה לווינדוס (לא שחסרות תוכנות ומשחקים ואמולטורים למיניהם למערכות הפעלה אחרות אבל נגיד) ולאפל עדיין יש מערכת הפעלה - זה לא בעבר. אה כן.. ומזל טוב לגוגל ![]()
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואין לך על מה להתווכח, עובדות מדברות בשטח, אנשים העדיפו, מעדיפים ויעדיפו ווינדוס. "איכספלורר".. אתה ממש חי בסרט ביחד עם כל המתחכמים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|