|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() חג שמח ![]() תמיד רציתם עיצוב הוסטינג מקצועי שהוא גם נוח וגם יפה? לא ידעתם היכן להשיג אחד כזה? ברגע שנכנסתם לאשכול מצאתם את העיצוב שלו חיכיתם!! העיצוב עומד לרשותכם: http://img352.imageshack.us/img352/7749/46945305af2.jpg העיצוב הוא מקצועי, נוח, ויפה ![]() המחיר הוא 400 ש"ח (אחרי הנחה) + 30% הנחה על העיצוב הבא שייקנה ממני! לפרטים נוספים צרו קשר בהודעה פרטית או פלאפון 0526-424-424 המשך גלישה מהנה וחג שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תהיה בנאדם, לפני שתהיה אמן.. גם אם הכי טוב בעולם.
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
לפחות התאמנת :P אני לא ירד לרמה שלך.. בתור אמן אתה אמור להגיד לאנשים תודה על זה שהם נותנים לך תגובה בונה ועוזרים לך להשתפר.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
תנו לי תגובה בונה אבל לא פה... בשביל מה הגבת לי פה? אני מתפלא שאתם עוד משיבים לי...
כבדו את רצון פותח האשכול ואל תגיבו תעשו טובה.. בכלל אמרתי שיצרו איתי קשר בה.פ או פלא ולא שיגיבו לי כאן.. ולבחורצ'יק שהגיב לי להיות בן אדם - אני בד"כ לא מוכר עבודות ללקוחות מישראל אז לא מפריע לי בכלל לדבר איך שבא לי.. Last edited by ~@PegaSooS@~; 15-10-08 at 20:13.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"עיצוב הוסטינג מקצועי ויפייפה" - כן.. ממש בלי להעליב, ולי אתה ממש לא יכול להגיד משו בסגנון של "ומי אתה שתתחיל להמציא מיתוסים על עיצובי הוסטינג... אני עיצבתי עוד כשהיית בחיתולים" העיצוב נראה רע, מגושם ומבריח. מה שבטוח, לא מקצועי ויפייפה. תלמד לקבל תגובות, זה יעשה לך רק טוב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|