|
![]() |
# 1 |
חסום
|
חד משמעית לא זה שגוגל מראה תוצאות זה לא אומר שזה חוקי גוגל הינו מנוע חיפוש לא אינדקס הוא עובד לפי פליטרים מסויימים זה לא מישהו יושב ואומר זה נכנס זה לא..
מה שכן הוא עוזר ל"אליס" להגיע יותר מהר לאתר ים הללו... |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לאחר חודש בערך שהמודעות היו בפורום התקבל אצלי מכתב בדואר אלקטרוני מגוגל אדסנס שרשום בו להוריד את המודעות מהאתר בגלל שיש תוכן לא חוקי. זה אומר שגוגל כן יודעים . |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גם לי זה קרה לפני כמה שבועות ממש, המנהלים שמה פתחו פורום הורדות והתחילו לפרסם שבוע אחרי קיבלתי מכתב להורדת המודעה או שהחשבון יסגר.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תביאו הוכחות לפני שאתם מדברים. היה לי פורום מוזיקה שהיה פעיל מעל שנה. הפורום הפיץ גרסאות מוזיקה משוחררות ולא משוחררות, לא חוקיות. היה לנו גוגל בתוך האתר, שום כלום לא נחסם. לקראת סוף פעילות האתר קיבלתי פנייה מהרשת אקו"ם כפי שכבר שמעתם עוסקת בחוקיות אלבומים ודיסקוגרפיות. אותה אקו"ם אשר הדגישה בראש ההודעה שקיבלתי שהיא לא מחייבת אותנו להרשם באקו"ם וכי אין חשש והאתר ימשיך לרוץ ברשת. קיבלנו "המלצה" בלבד אשר תקנה לנו יותר גולשים, וחוקיות לשם שינוי. בניגוד לאחרים אני שקלתי את האופציה בחיוב - זה לא זול. לאחר בירור ועומק הם התלהבו מכמות השירים האיכותיים שיש לנו באתר והציעו לנו שירות זה בחינם. כשסגרתי את העסקה לא היה לי זמן להשקיע באתר והוא נסגר. לכן אני חושב שזה חוקי בגבולות מסויימות. אתה צריך לרשום בתחתית העמוד שאתה לא מתחייב לתכנים הרצים באתר, למשל.
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך ללכת איתם ראש בראש. כל סעיף שיכול לעצור אותך. אתה רושם שאתה לא מתחייב אליו.
אתה יכול לרשום בפירוש שאתה לא מתחייב לתכנים המופיעים באתר, לא משנה מי מעלה אותם. אפילו ראש הממשלה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|