|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
הכל בגלל החברות , אף אחת לא יוזמת , ואין אם חידושים , אין תחרות..
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
אין פה עניין של יוזמה.
בזק מחזיקה תשתית בכל הארץ, לאחרונה HOT גם ניכנסו לזה. בניית תשתית חדשה לשימוש חברות אחרות עולה מיליוני שקלים (אם לא יותר..) וההכנסה שתהיה, לא תהיה גדולה כמו ההשקעה (בשלבים הראשונים..) . וכל מי שאמר שזה יעלה אלפי שקלים, שטויות. 5MB שרק יצא עלה 120 שקל והיום אפשר לקחת את זה ב-60/70 שקל. המחיר יהיה מותאם לקהל יעד, הם לא ימכרו ב-1000 ש"ח. כמובן שבהתחלה זה יעלה יותר ויהיה רק בכמה מקומות (נס ציונה, נצרת עילית ומה שרשום בכתבה..) לאט לאט זה יתפשט בארץ ויגיע לכולם במחיר אטרקטיבי, רק שזה יקח כמה שנים טובות.. |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אויש, אנשים, אתם כל כך מדברים פה שטויות, פשוט שטויות!
בתור אחד שהיה כמעט שנה שנה בטורונטו, בקנדה, אין שום מהירויות של עשרות מגה, והאינטרנט בחו"ל גם הרבה יותר יקר. זה נכון שהמהירויות הן יותר מתקדמות מהארץ, לדוגמא שם הייתה אפשרות לרכוש חבילה של 14 מגה, אבל עם אותה טכנולוגיה של ADSL. בקשר למהירויות של עשרות מגה באמת - יש את זה רק ביפן, שם יש פיתוח חדש של אינטרנט שעובד על תשתית של סיבים אופטיים. אבל גם שם המחירים של זה (בהמרה לשקל היישראלי כמובן) לא עוברים את ה150 -200 שקל בחודש. תפסיקו כבר לזלזל בישראל, כי היא כן מדינה מפותחת מאוד יחסית לגודל ולאזור שלנו. |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
יש נצרת עילית =]
לא שאני מתלונן אבל למה נצרת עיליתXD? |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
I know a guy in good ol' GB who gets a direct FO infrastructure, all the way to his rig. לא יודע מה אתכם, אבל כמה מאות גיגביט לשניה מתאים לי.
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
בצרפת יש כבר 50mb לפני 3-4 שנים.. - ובזול למה שיציעו פה בארץ,
מקווה שילך ושיפתחו את זה מהר ככל שאפשר.. |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
כן זה לא חדש דוד שלי עובד בבזק אז אני יודע שעבדו על זה די הרבה זמן אני מקווה שזה יהיה מחיר נורמלי כי אם ה50 יהיו מחיר נורמלי אז גם ה 7-8-10 יהיה מחיר כמו של 3 היום ואז להרבה יהיה 10 מגה ..
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא ממש איכפת לבזק אם זול יותר או לא הכמות עושה תמחיר למרות שהתשתית (לפי מה שאתה אומר) זולה יותר וינצלו את זה.. |
|
![]() |
# 20 |
מנהל ראשי
|
מה שבטוח זה.. שבסופו של התהליך, אף אחד לא ישלם יותר 50 שקל לתשתית.
מה גם ש...בזק זה תשתית, אני לא מאמין שספקיות האינטרנט יכולות כיום לספק קצבים כאלה.. כלומר, עד שאנחנו הצרכנים נראה את זה.. יש עוד שנה-שנתיים. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|