הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-11-08, 19:26   # 1
spi7fire
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל spi7fire

spi7fire לא מחובר  

יש לי רעיון לאתר בעקבות מקרה שקרה - מי איתי בעניין?

היי,
בדירה שאני נמצא בה חיברתי אינטרנטנט, והתחייבתי לשנה. אחרי שנה חידשתי את ההתחייבות, וחודש אחרי נכנס אלי שותף וגם לו יש התחייבות. אז אחד מאיתנו היה צריך לותר על ההתחייבות שלו לאינטרנט. החלטנו שאני אתנתק, כי התנאים שלנו זהים.

התקשרתי לנטויז'ן אליהם אני מחובר כספקית, ביקשתי לנתק - אמרו לי שאי אפשר! אין דרך להתנתק, אני חייב להמשיך לשלם עד סוף תקופת ההתחייבות בין אם אני משתמש או לא משתמש באינטרנט. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להקפיא ל3 חודשים עד אשר אני אמצא מישהו שיסכים לקחת ממני את ההתחייבות שנותרה לי (העברת בעלות).
לא משנה כמה רבתי איתם, כלום לא עזר. חיפשתי מידע באינטרנט וקראתי שזה קרה לעוד המון אנשים.

התקשרתי לבזק שמספקים לי קו ותשתית - ובדיוק אותו סיפור חזר על עצמו. חצופים.

אז חשבתי על רעיון - לבנות אתר שירות שבו אנשים יעבירו את הבעלות על ההתחייבויות שלהם לאנשים אחרים. במקום שאני אתחבר עכשיו לאינטרנט, אני אגש לאתר, ואקח ממישהו שרוצה להפטר מהשירות שלו בתנאים שלו. מה מרויחים מזה? את המחיר והוותק של אותו גולש..

אפשר גם להוסיף אפשרות לרשום עד מתי תקופת ההתחייבות שלך, ואז לקבל במייל הודעה שהיא נגמרה או משהו כזה..

אז מה אתם אומרים?
אני יכול לספק אחסון, מוכן אפילו לקנות את הדומיין, צריך עזרה בעיצוב ובפיתוח המערכת..
(וד"א מישהו במקרה מחפש לעבור ספקית או תשתית? .. )

סתם כדי שתדעו (אולי טוב לפרסם ככה כולם יקבלו אותו דבר, כח צרכנות) מציעים לי ככה:
בזק: קו טלפון ב 25ש"ח + תשתית 1.5 ב49 ש"ח ל11 חודש + חודש חינם (כלומר 45 שח לחודש)
נטוויז'ן: ספקית 1.5 ב29.95ש"ח ל11 חודש + 3 חודשים חינם (יוצא 24ש"ח)

סה"כ על הכל אני משלם 25+45+24 (94ש"ח) לחודש במשך שנה.
סיום תקופת ההתחייבות שלי היא בספטמבר 2009..

Last edited by spi7fire; 11-11-08 at 19:29..

ישן 11-11-08, 19:37   # 2
ronka
חבר וותיק

מיני פרופיל

ronka לא מחובר  

רעיון מעולה עופר!
בהצלחה לך

ישן 11-11-08, 19:48   # 3
maor
הוסטסניון

מיני פרופיל

maor לא מחובר  

תשמע החברות כמו בזק נטוויז'ן 012 וכו' לא מאפשרות להתנתק ואין מה לעשות זה ידוע
כנ"ל YES ו HOT
http://www.ihatehot.com/

ישן 11-11-08, 20:28   # 4
spi7fire
חבר בקהילה

מיני פרופיל

spi7fire לא מחובר  

אז מה שאני בדיוק אומר כאן זה שיש מה לעשות - כח הצרכנים, אם נבנה אתר כזה, יהיה לנו מה לעשות בנידון!
אני יודע שאם אני הייתי יודע על אתר כזה ותקופת ההתחייבות שלי היתה מסתיימת בקרוב, קודם הייתי בודק באתר הזה מה אני יכול לקבל לפני שהייתי פונה לחברה להתחייבות כלשהי..

והאתר ihatehot מכיל רק פורום אחד בנושא hot. רעיון טוב להוסיף לאתר שאני מדבר עליו גם פורומים לכל חברה מחולק לקטגוריות (איטנרנט \ סלולרי \ כבלים) עם תלונות של צרכנים ואפילו תגובות של החברה.

אני מבטיח לך שאם האתר הזה יצבור תאוצה הוא יעשה שינוי אדיר באיך שהחברות הפטרוניות האלה מתנהגות אלינו הצרכן הקטן בתור מונופול.

ישן 11-11-08, 21:01   # 5
daMn
הוסטסניון

מיני פרופיל

daMn לא מחובר  

אני זוכר שהיה ב"עובדה" או תוכנית דומה לה כתבה על זה שחברות לא נותנות להתנתק או לבטל את המנוי, זה אכן מכה, לדעתי אם הרעיון באמת ישים מבחינת החברות והחוק זה ענק, מה שכן תבדוק אם אפשר לעשות את זה גם בחברות פלאפון טלוויזיה וטלפון ועוד ועוד ולא רק אינטרנט.

ישן 11-11-08, 21:06   # 6
hod206
אחראי פורום Off-Topic

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hod206 שלח הודעה באמצעות MSN אל hod206

hod206 לא מחובר  

אז אני מבין שאתה מנסה למצוא שותפים לאתר, וגם מנסה למכור את המנוי שלך.

ישן 11-11-08, 21:24   # 7
spi7fire
חבר בקהילה

מיני פרופיל

spi7fire לא מחובר  

אני מחפש אנשים שיעזרו לי להוציא לאור את הרעיון הזה ולהשקיע קצת זמן בבניה, עיצוב, כל אחד עם הכישורים שלי, כדי להרים את זה ולעזור לכולנו בסופו של דבר..
אמרתי, אני יכול לעזור באחסון וברכישת הכתובת, ובפיתוח בסיסי.. בשאר הדברים אני צריך עזרה .

ישן 11-11-08, 21:49   # 8
yNaxon
אקס מנהל

yNaxon's Avatar

מיני פרופיל

yNaxon לא מחובר  

אם מישהו יבטא את עצמו בשפה לא נאותה, הוא ימצא את עצמו בחוץ, ראו הוזהרתם.

תגובות של "הם באמת זבלים" וכד' - לא פה, זו לא מטרת האשכול.

ישן 11-11-08, 23:34   # 9
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

יכול להיות רעיון נחמד ...

אגב, כשהתחברת, אמרו לך שמדובר בהתחייבות לטווח ארוך? במידה ולא, יש לך פה אחלה סקופ. במידה וכן, אין לך על מה להתלונן...על אותו משקל, תפנה לחברת אחסון, תתחייב לשנה ותבקש באמצע לבטל.

מה אמור לקרות במצב כזה? חוקית - תעמוד בהתחייבות או שתפר חוזה = תשלם קנס. פשוט וקל.
לפי הפן המוסרי - אם בעל האחסון מבין (בהנחה שלא היו בעיות באחסון, בשירות וכו' שעליהן, אתה זכאי להחזר כספי/ביטול העסקה) כי מסיבות מוצדקות כלשהן, אתה לא מעוניין להמשיך (לדוג', הפסקת את פעילות האתר. אגב, סיבה כגון, "במקום אחר זה יותר זול" לא נחשבת לטעמי כמוצדקת), יכול לוותר על ההתחייבות...שוב, תלוי בסיטואציה ובבן אדם, מה שבטוח, הוא לא חייב לך כלום.

קח את העקרון על אחסון האתרים ותמיר אותו על ההתחייבות לאינטרנט.

המשך יום נעים.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

ישן 11-11-08, 23:57   # 10
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

כמה כבר אנשים כאלו יש? לא שווה את המאמץ בשביל 10 כניסות ביום.
וזה נחמד שיש לך התחייבות לשנה, אבל בעד חצי שנה רוב הסיכויים שאני אוכל לקבל מחיר יותר זול ממה שאתה משלם, אז למה לי להשאר בתהחייבות "שלך"?

בחורות ערומות

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום