![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה באינקלוד
אני מאנקלד דף במקום אחר בשרת שלי וזה בסדר
הבעיה שהאותו דף הוא דף פונקציות שהוא קוראה ומדפיס עוד כמה דפים לדוגמא בנתיב site/x.php אני מאנקלד את הקובץ בנתיב site/1/3/function.php הקובץ הזה הוא קורא לעוד כמה קבצים שנמצאים בתיקיה שלו לדוגמא site/1/3/yyy.php site/1/3/xxx.php מי שלא הבין הנה התוכנה של הקובץ function.php PHP קוד:
השרת מחפש את הקבצים site/1/3/yyy.php site/1/3/xxx.php בתיקיה site/איפה שאינקלדתי את הקובץ פונקציות ולא כמו שהוא אמור לחפש בתיקיה של ה site/1/3/ מקווה שהבנתם אשמח לעזרה תודה Last edited by dabi; 13-11-08 at 17:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
בתוך הדף פונקציות לא אמור להיות שום קובץ מאונקלד אלא אם כן הוא של הSQL או config..
אתה קצת לא ברור .. תוכל להסביר את עצמך יותר? תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון, הכי טוב שתגדיר בתור קבוע נתיב לתיקיה הראשית של האתר שלך ואז תשתמש בה.
בכ"מ אתה יכול להשתמש בצעדים הבאים: קוד:
./ קוד:
../ מה גם שיש פונקציות בPHP כמו dirname..תריץ חיפוש.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והשרת מחפש את הדפים הנוספים לפי הקובץ שאינקלד את הדף פונקציות אני לא רוצה לרשום נתיב מלא זה בעייתי במקרה שלי אולי יש איזה פונקציה שמנאקלדת בשיטה שאני צריך |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבנת את הבעיה שלי? אני צריך שהאינקלוד של הדף של הפונקציות ילך לפי הננתיב שבוא נמצא דף הפונקציות |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
במקום שאני אשבור שיניים:
http://www.php.net/manual/en/languag...predefined.php היכולת הכי טובה של המתכנת היא למידה עצמית.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|