![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין להשקיע באתרים\עסקים
שלום לכולם.
אני מחפש אתרים\עסקים להשקיע בהם. יש לי כמה דרישות: 1. אתר קיים ופעיל מעל ל-3 חודשים (עדיפות לאתרים ייחודיים עם מערכות ייחודיות) 2. רווח קיים (שאתם יכולים להוכיח) 3. מנהל מעל לגיל 17 4. תכנית מפורטת לגבי איך העסק יתנהל אני לא מעוניין ברעיונות לפיתוח. התמורה תהיה כמובן חלוקת רווחים על פי אחוזים שנקבע בינינו בהתאם להשקעה שלי. אל תצפו שאני אשקיע 1000 ש"ח ואקבל 10 שקלים בחודש, ממש לא. אין הגבלה לסכום שאני מוכן להשקיע ואני יכול להשקיע בכמה אתרים\עסקים במקביל. נא לשלוח לי פירוט מ-ל-א לאימייל shreders['@']gmail.com שכולל: 1. פרטי האתר\עסק 2. רווחים קיימים ופירוט 3. תכנית עתידית לשיפור 4. מה תעשו עם ההשקעה שלי 5. סכום ההשקעה שאתם דורשים 6. חלוקת הרווחים אני אענה רק למתאימים. תודה ובהצלחה!
# 3 |
מנהל ראשי
|
דווקא מאוד לגיטימי,
הבחור רוצה לקנות חלק מאתר, אחוזים.. ברגע שיש לו חלק, הוא משתתף ברווחים (וגם בהפסדים..) |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ואם האתר עכשיו מרוויח 250 ש"ח בחודש ועם עוד השקעה של 1500 ש"ח הוא יוכל לרכוש מערכת מסוימת (סתם דוגמה) ולהרוויח 1000 ש"ח בחודש?
אתה חושב שאם אתר עכשיו מרוויח 250 ש"ח בחודש אז הוא מצליח ולא צריך השקעה? גם מיקרוסופט מצליחה, לא? גם גוגל... ובכולם משקיעים (ע"י קניית מניות).
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולרב האתרים זה ממש לא יעשה את ההבדל ואני מבין שבישבלך זה אחלה ואתה יכול לקנות חלק מהאתר להחזיר את ההשקעה תוך כמה חודשים ולקבל רווח קבוע חודשי אחרי זה אבל לאתר שעושה 250 ש"ח בחודש אני מאמין שיש לו 1000-1500 ספייר ופה באה ה"בעיה" במידה ומישהו יודע שהוא הולך להוציא את ה1000 1500 האלו ויקבל מי זה יותר אני מאמין שהוא יעשה את זה לבד עכשיו אם הוא לא בטוח בזה כמובן שגם אתה לא תיהיה בטוח בזה אז או שאתה לוקח סיכון או שאתה מוותר ומחכה לבא... ובהוסטס אני לא מאמין תמצא אנשים שזקוקים לכסף כדי לפתוח אתר יש פשוט כאלו הפוחדים לקחת סיכונים ז"א יש סיכון ז"א גם אתה לא תיקח את הסיכון אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר עם זה בכל מקרה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
תוכל להסביר לי איך בדיוק ולמה זה נשמע חובבני?
טוב, אז בואו תשמעו חברה. לפני שבוע מכרתי דומיין ב-27,000$ והחלטתי שחלק מהרווחים אני אשקיע באתרים. אז הנה אני כאן, מציע את השירות. מי שמעוניין - אדרבה, מי שלא - בהצלחה! FartBoy - לא יודע לאן אתה חותר אבל זה בטוח לא בכיוון הנכון... זה שנתתי דוגמה של 1500 ש"ח לא אומר שזה הסכום שאני יכול\מוכן להשקיע. התיאוריה שנתת ממש אבל ממש לא נכונה. בהתבסס על מה שכתבת, למה גוגל מחפשת אנשים שיקנו את המניות שלה? אני בטוח שיש לה מספיק כסף להשקיע בעצמה ולשפר את המעמד שלה. א-ב-ל? בכל זאת היא מחפשת משקיעים שיקנו מניות... ככה הולך השוק וככה זה יהיה עוד הרבה זמן. אני מבקש מאנשים לא לנסות להתחכם. אני בסך הכל מציע הצעה, אתם לא מעוניינים, תחסכו גם לי וגם לכם את הזמן היקר ואל תגיבו, בייחוד אם אתם לא מבינים על מה אתם מדברים. בכל מקרה, יש לי כבר אתר אחד שפנה אליי ויקבל השקעה של 5,000 ש"ח. אני מוכן להשקיע בעוד 2 אתרים. תודה והמשך יום נעים!
# 9 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
מה שאני כן יכול לאמר זה שזה דומיין של 3 אותיות LLL.com והוא נמכר לחברת מוצרי טיפוח בארצות הברית. אני לא חושב שאני צריך לתת הסברים או לשכנע אותך שזה באמת קרה. חיפוש קצר בפורום הדומיינים יתן לך קצת רקע על העיסוקים שלי בתחום הדומיינים. תודה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|