|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
עזרה בקניית מחשב נייד. תקציב - 2000 ש"ח.
היי,
לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר Smiley כמובן, מחשב חדש (לא יד שניה). תודה רבה מקרב לב לעוזרים!
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא חושב שקיים מחשב שיענה לצרכים שלך.
אתה יכול להתפשר על הכונן האופטי והדיסק קשיח ולקחת מחשב ultra portable או על המחיר והגודל ולקחת מחשב נייד סטנדרטי מסך 15.4 אינץ' ובשניהם המחיר יהיה יותר גבוהה.
# 3 |
אחראי פורום
|
אפשר להתפשר על ההארדיסק...רק לא לרדת את ה80 ג'יגה.
ולגבי כונן קורא DVD...אי אפשר להתפשר על זה. חריגה מותרת - 2500 ש"ח.
# 4 |
מ.תיכנות
|
ממליץ בחום של Acer one A150 , עולה 2260 שקל בKSP.
ההארד דיסק - 160 GB מסך - 8.9" סה"כ מחשב מצוין לנסיעות ולעסקים ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
לפטופ חדש במחיר הזה? לא ולא.
המחיר הקרוב לדרישה שלך אתה יכול למצוא בלפטופים של MSI http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog...B239046=728171 קל הוא לא יהיה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בתקציב של 2000 אפילו netbook לא תמצא...
אני אישית קניתי MSI Wind (דגם משודרג של 2ג'יגה ראם ו160ג'יגה הארדיסק סוללה 6 תאים) ב2690 ש"ח והוא מעולה לנסיעות ולדרכים (יש מצב שהמחיר ירד או עלה אני לא ממש התעדכנתי לאחרונה מה קורה אצל אייבורי).. מחשב בדיוק לצרכים שלך.. יש הרבה netbooks במחירים בהרבה יותר זולים (טווח של 2200 ל3500) אבל קח בחשבון שאתה צריך להתפשר על זה שאין קורא דיסקים ושהרזולוציה דיי קטנה ולא נוחה לקריאת דפי אינטרנט ארוכים. הסוללה בWind מחזיקה לי בין 4 ל4 וחצי שעות (תלוי בבהירות של המסך ומה השימושים שאני עושה) אגב רוב המחשבים אם אני לא טועה באים עם אחריות של שנה ורק אם אתה רוצה אתה יכול להרחיב לעוד שנתיים בתשלום לא ממש סמלי אבל נגיד חח בהצלחה במציאה (: |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
זה מה שתוכל להשיג במחיר די זעום, למחשב לא משהו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3590980,00.html תקרא, הוא ממש קל תוכל לקנות באייבורי.
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לכל הדברים שהצעתם אין כונן DVD פנימי שזה דבר חובה מבחינתו.
# 9 |
חבר חדש
|
אני ממליץ על הניידים של HP, הם זולים ומספקים את הסחורה. אני שוקל לקנות אחד בקרוב, וממליץ גם לך...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|