|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
1000(kbps) לחלק 96(kbps) שווה 10.41 או במילים אחרות, כל 10 מאזינים באיכות שידור של 96kbps מנצלים רוחב פס של 1mbit. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
תודה רבה על כל החישובים והעזרה,
וזה באמת נותן לי נקודה למחשבה. מישהו פה מסוגל לתת לי שרת ניסיון לשבוע- שבועיים כדי שאני אוכל להעמיס עליו פעם אחת ולבדוק איך הוא עובד? זה יעזור לי להגיש את הצעת המחיר. כי כמו שאמרתי, זה שרת שצריך להיות יציב וחזק, ומסוגלר להחזיק 100-200 מאזינים... בלי לאגים סוף שבוע מעולה :] |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אשמח לתת לך רדיו לנסיון ,אני מאחסן רדיוים שמגיעים גם ל700 מאזינים 128KBPS STERO
בכל מקרה שלח הודעה ב-ICQ 893060 אפילו שאני מופיע כלא מחובר. (לא בשבת) קח בחשבון שהמחירים זה 100 ש"ח לכל 100 מאזינים ,באיכות 96KBPS או 60 ש"ח לכל 100 מאזינים באיכות 64KBPS
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 05-12-08 at 03:09.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
בוא אני יגיד לך תאחלס המחיר באתר מדבר לילדים שקונים רדיו של 100 מאזינים ולא עוברים ת10 ,בכל מקרה לא עדכנתי תאתר כבר כמה שנים אז זה לא רלונטי.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל לא משנה, לא נריב על כמה שקלים. אני אשמח ממי שהציע כאן הצעות (כל מי שהציע ויכול) אני אשמח לשרת של 100 מאזינים ליום- יומיים כדי שנוכל לשדר ולהעמיס עליו מאזינים ולבדוק אותו. אני פשוט עדיין מתלבט ביני לבין עצמי אם אני מציע הצעה יקרה או זולה, אז זאת ההזדמנות של העסקים שהציעו מחירים נמוכים להוכיח את עצמם. ד"א רק להזכיר לך, זה עבודה עם מתנ"ס גוף רציני, גוף שיעבוד איתכם במידה והשירות והמוצר יהיו טובים, לאורך הרבה שנים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|