|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 101 |
מ.תיכנות
|
מה שמוזר זה שאני באיזור שונה (אני לא אגיד איפה), והקלטתי שוב פעם את האזעקה, ושומעים בסוף הסירטון, כחצי דקה אחרי הצפירה שריקה ופיצוץ, ואני בכלל באיזור רחוק משם :S
|
![]() |
# 102 |
Winner
|
מצאתי אתר מעניין שנותן להורדה תוכנה שמשתמשת ברוחב הפס של המחשב שלכם יחד עם עוד כמה אלפי מחשבים בשביל להפיל אתרים של חמאס.
--- לא חוקי!!! --- אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם את זה בפורום, אם לא אז בבקשה תערכו לי את ההודעה.
הוסטסניון
|
הותר לפרסום
עזה: טנק צה"ל ירה פגז בשוגג - 3 חיילים נהרגו עשרות קצינים וחיילים, ובהם מח"ט גולני, תפסו מחסה מפצצות מרגמה בבית נטוש בפאתי מחנה ג'בליה. הבית הפך למלכודת מוות, כאשר טנק של צה"ל ירה בשוגג פגז. 3 חיילים נהרגו ועוד 24 נפצעו, בהם אחד אנוש ו-3 קשה. המח"ט נפצע קל. לסיפור המלא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3651076,00.html |
![]() |
# 104 |
חסום
|
לא יאמן, מלחמת עזה? הכל כבר רשום.
"כי עזה עזובה תהיה,
ואשקלון לשממה אשדוד בצוהריים יגרשוה ועקרון תיעקר." תראו בתנך מי שלא מאמין ספר צפניה פרק ב פסוק ד. עריכה: עוד משהו די מלחיץ. לפתוח ביחזקאל פרק ל'ח פסוק ב' אמר לי תיקח במילה נשיא את האות א' ומשם תתחיל לקחת כל אות שביעית ותיראה מה יצא לך הנה הקטע שכתוב : ""ויהי דבר-ה' אלי לאמר: בן-אדם שים פניך אל-גוג ארץ המגוג נשיא ראש משך ותבל והנבא עליו ואמרת כה אמר אדני יהוה הנני.." יצא "אובאמה",וזה מתחיל מהמילה נשיא ומה אובאמה נבחר להיות? אתם מוזמנים לפתוח ולבדוק את זה בעצמכם בתנ''ך... ולידע כללי הפרק הזה עוסק במלחמת גוג ומגוג.. האם זה אומר שהנשיא גוג הוא אובאמה? מה אתם אומרים? (בבקשה אם אפשר לא להקצין את הנושא ולהתחיל אם הכן מאמין בה' לא מאמין בה'..) Last edited by veeiw.co.il; 07-01-09 at 15:28.. |
![]() |
# 105 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שצריך להשקיע עוד קצת בפרשנות, אבל כן, הכל שם. רק חבל שהכל מתגלה *אחרי*... מה לעשות, רק אז יודעים מה לחפש.
|
![]() |
# 106 | |
חסום
|
ציטוט:
וד"א נפילת התאומים גילו לפני"וציפור ברזל תמותת בנייני שחקים" או משהו כזה לא זוכר.. |
|
![]() |
# 107 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אסכם את דברי בכך שמדובר במשהו שקצת מעבר ליכולות רוב בני האדם. בכל מקרה, סוף העולם מגיע, אה?
|
![]() |
# 108 |
חבר וותיק
|
איזה שטויות.. דיי:\ זה ספר, ענק! ע - נ - ק! גם אם תקח ספר אחר, עם אותו מספר מילים אתה תראה שאתה תמצא דברים מיוחדים גם שם, אתם עושים מזה "ואו" כי זה מהתנ"ך, ואו:|
תפסיקו למצוא רמזים במקומות לא קשורים. ואני מאמין בה', אם זה משנה. |
![]() |
# 109 |
חסום
|
אבל זה לא רמזים והצלבות הדבר הראשון כתוב לך במפורש אשקלון אשדוד עזה תהיה עזובה וכו', במפורש זה מתאר מה שקורה בלי הצלבות מילים ואותיות וכו'...
|
![]() |
# 110 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מסכים שאם מחפשים משהו, מוצאים. גם אם אין קשר למציאות, אבל (וזה אבל גדול) הקטע המסוים הזה מתיחס לאירוע שעדיין לא התרחש (ובתור אחד שמאמין בתורה שנתנה לנו, אני מאמין שהוא כן יתרחש בנקודה כזו או אחרת). הגיוני שנחפש את הסימנים לאותו אירוע בזמננו. כמו שעשו בעבר.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|