![]() |
# 1 |
חבר על
|
דואר רשום ??
שאלה
,בדואר רשום. הדוואר,שם תפתק שיש לי דואר בתיבת הדואר? או שהוא מגיע לדלת של הבית ? ואם אין אף אחד בבית או משהו כי סבתא שלי גרה איתנו והיא לא מבינה עברית. עכשיו בדרך כלל אלה של הדואר באים בבוקר. אז אם סבתא שלי לא יכולה להבין אותו חח מה הוא יעשה? ותענו ליבבקשה איפה הוא שם את זה חח תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
דואר רשום מגיע לבית הדואר שהכי קרוב לביתך (ככה זה אצלי לפחות), ואז אתה מקבל מכתב קטן כזה שרשום בו שיש לך דואר רשום ואתה צריך לבוא לקחת אותו.
# 3 |
חבר וותיק
|
אם זה מכתב קטן אז הדוור מתקשר אלייך באינטרקום ואם אתה בבית אתה חותם ומקבל את החבילה. אם זה גדול ישר באה לי הודעה בפתק ואז אתה צריך ללכת לקחת מהסניף הקרוב אלייך. את אותו פתק תקבל אם לא היית בבית שהדוור רצה להביא לך את המכתב.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תאמת זה כסף.
אבל הבעיה היא כמו שכתבתי, שכנראה הוא יעלה למעלה וכו', ואם אמא שלי לא תיהיה בבית אלה בעבודה,אז סבתא שלי לא תדע מה לעשות... אז מה הוא יעשה? איך אני ידע מה קורה עם הכסף? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
תלמד אותה להגיד "אני לא יודעת טוב עברית". ובדרך כלל הדוואר מתקשר, לפחות אצלי |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
סבתא שלי יודעת רוסית חח
בכל מקרה היא יודעת להגיד "לא עברית "ועוד כמה חח ,היא תגיד לא עברית ואז הוא ילך ומה אז?.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הוא ישאיר פתק ואז תצטרך ללכת לסניף שקרוב לבית שלך ולקחת את המעטפה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
בטוח?
אפילו אם יפתחו תדלת ולא יחתמו או משהו הוא ישאיר על הדלת? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תשאיר פתק שאתה מאשר שהיא תיקח או משהו כזה.. מקסימום משאירים לך פתק ואתה הולך איתו לסניף ומקבל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|