![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל תגובה שלך רק מוכיחה יותר כמה אתה הדיוט בנושאים שאתה חושב שאתה מבין בהם. תפסיק כבר להתווכח עם כולם , אם אתה כל כך אוהב את הערבים , לך לגור איתם בעזה , אני בטוח שתהיה שם הרבה יותר מרוצה. נכנסתי לבלוג שלך אתמול ולא האמנתי לכל מה שכתבת שם , פשוט בושה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
כל הכבוד, אולי העולם ידע מה עבר עלינו כעם.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חסום
|
סרטון מעולה!להפיץ!!תודה אחי!
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
כן! בואו נפיץ את הסרטון! ניהיה יהודים טובים! ניכנס בערבים!
חבל שאנשים שוכחים כאן עוד צדדים של היהדות. על קבלת האחר שמעתם? מה עם מתן צדקה? ובינינו, רוב המשתמשים כאן לא עשו שום דבר אמיתי כדי לעזור "אחיהם היהודים" אותם הם כ"כ אוהבים (לא, לשנות פרופיל בפייסבוק לא נחשב). אז, שבו בשקט בזמן שהאחים שלכם יוצאים למלחמות חסרות מטרה בארגון פשע. תתלוננו כשהתקשורת (בעולם) מראה שני צדדים, ולא אחד. תצעקו "עוכר ישראל" לכל בן-אדם שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע. מה זה משנה? צועדים יחד עם העדר! |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דרך אגב, השינוי תמונה בפייסבוק לפעמים יותר מועיל מהפגנה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
יש הרבה פואנטות, אחת מהן היא שאם אתה מאמין במשהו- תעשה הכל למענו (כן, כן, גם אני אני אישית לא מסכים עם זה). ואני יכול להבטיח לך שלאף אחד לא אכפת מזה שכמה חבר'ה שינו ת'תמונה בפייסבוק. מצד שני, עשרת אלפים ערבים ויהודים שצועדים ביחד למען השלום זה מחזה שירגש אפילו את התומכים במלחמה.
|
![]() |
![]() |
# 17 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 18 | |
Winner
|
ציטוט:
בשביל מה ה"מטרה" הזאת חשובה ? בגלל שזאת ארץ ישראל השלמה או בשביל למכור עוד קצת נשק ? בקשר לסרטון .. רק כי אני מכבד את הפורום אני לא יגיד את מה שאני חושב עליו ועל מר כהנא |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא הבנתי מה הקשר מכירת נשק/א"י השלמה. ותגיד - אתה עדיין תכבד אותנו. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |