|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
במשפט אחד, זה מה שקורה שמתפשרים בתשלום עבור שרת אחסון אתרים, מי שבאמת חשוב לו לקבל את התמיכה המירבית ואת האיכות המירבית יצטרך לשלם יותר, מי שרוצה למצוא את הזול ביותר יקבל את השירות והאיכות לפי המחיר שהוא שילם גם אם מבטיחים לו משהו אחר, זה ידוע.
|
|
|
|
# 2 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אך עדיין המוצר אותו מספקים בר והוד , מוצר מעולה ללא כל ספק! אני עובד איתם תקופה די ארוכה כבר. ואותם אישית במיוחד את הוד אני מכיר ממש לא מאתמול! אני בחוץ , ערב טוב, |
|
|
|
|
# 3 | ||
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
התגובות שלך ממש לא אובייקטיביות. אם תשים לב אתה מתקיף את כולם ורק מוציא אותם נקיים. אני לא יודע אם הוד ביקש ממך לעשות זאת(גם אם אתה בעצמך לקוח שלו) - אבל התיאוריות שלך מופרכות לגמריי. אגב, ציטוט:
|
|
|
# 4 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
התיאוריות שלי מפורכות לגמריי? התסכל שוב על התגובות שלך,הדרישות שלך , והקטנוניות שלך. כתבתי שאני בחוץ ו..? למרות הרצון לשתוק,לא תמיד אפשר לעמוד בו. מקווה שתתגבר ותתבגר בחורצי'ק. לילה טוב, |
|
|
|
|
# 5 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם הייתי מתוסכל לא הייתי אומר שבר בנאדם זהב, שלהוד יש מחירים אטקרטיביים וכל שאר הדברים הטובים שכן כתבתי עליהם. אני לא הולך להתייחס לשורות האחרונות. שיהיה לך לילה מצויין.
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 05-03-09 at 21:14.. |
|
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אופן הדיבור הזה מעצבן, מי אתה אה? מי שצריך להתבגר זה אתה ולא הוא. וכן, לילה מצויין. |
|
|
|
|
# 7 |
|
הוסטסניון
|
התכוונתי פחות למוצר ויותר לתמיכה הטכנית, לא הגיוני שבהחלפת הארד דיסק לשרת הלקוח לא יקבל מענה במידה וההחלפה מתעכבת.
|
|
|
|
# 8 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
אני גם לא תכננתי להתערב אבל אני לא יכול שלא לשים לב שאתה עושה קביעות כלליות מאוד על סמך התנסות אישית שלך בלבד עם העסק, זה לא בדיוק אובייקטיבי. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|