![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה קלילה ב JS...
אהלן...
יש לי טופס בו שילבתי SELECT MULTIPLE . אני מעוניין לעשות בדיקה ב JS בעת שליחת הטופס, שבודקת האם נבחר משהו מה SELECT....אם כן...שהטופס יישלח....אם לא...שיקפיץ הודעת ALERT... מי עוזר לי בזה? ![]() HTML קוד:
<select name="cats[]" multiple="multiple" style="margin-right: 10px;width: 98%;"> <option value="ברזים ואינסטלציה">ברזים ואינסטלציה</option> <option value="וילונות">וילונות</option> <option value="חדרי שינה">חדרי שינה</option> <option value="מוצרי חשמל">מוצרי חשמל</option> <option value="צבעות">צבעות</option> </select>
# 3 |
חבר בקהילה
|
תוסיף ID כלשהו, נניח שהוא multi
קוד:
var input = document.getElementById('multi'); var options = input.options; var length = options.length; var chosen = false; for ( var i = 0; i < options.length && ! chosen; i++ ) { if ( options[i].checked ) chosen = true; } if ( ! chosen ) // לא נבחר כלום.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אדיר, ניסיתי להשתמש בקוד שלך...ערכתי שם את מה שצריך...וזה לא עושה כלום...:
HTML קוד:
for (var i=eMailseNda.cats[].length-1; i >= 0;i++) { if (eMailseNda.cats[i].checked) { alert('עליך למלא את השדה: קטגוריות רלוונטיות'); } }
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה רוצה לבדוק שהשדה לא מולא, לכן אתה צריך להשתמש בNOT
קוד:
if ( ! field.checked ) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא עובד לבד, תשמתמש בgetElemntById, כמובן שתגדיר קודם ID לאלמנט. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
eMailseNda זה שם הטופס עצמו...שכן, הגדרתי אותו ב FORM NAME...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|