הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 11-03-09, 16:04   # 2
vadimg88
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Feb 2008
גיל: 37
הודעות: 710

vadimg88 לא מחובר  

לאחר שאשרת את החשבון ב PAYPAL, בעצם לאחר שהזנת אתה קוד שתראה בטופס של החיובים בכרטיסי האשראי שיופיע לפחות אחרי 48 שעות הם יחזירו את ה$1 , למרות שזה בסך הכל דולר אחד, לא צריך להלחץ מזה.

בנוגע ל EBAY, בתור אחד שקונה קבוע שם, אני יכול לומר שזה נעשה בפשטות. קודם כל אתה צריך לדעת שאתה באמת רוצה את המוצר הזה, אחרת אם תתן BID ואז לא תרצה תקבל על זה עונשים, ובסופו של דבר החשבון יושעה. אז ברגע שאתה יודע שאתה רוצה את המוצר תתן BID כלשהו או תקנה אותו ישירות, איך שתרצה. בנוסף לפני שאתה עושה את זה תדאג לשאול את המוכר אם הוא יכול לשלוח את זה לישראל, וכמה זה יעלה.

יש מוכרים שלא שולחים לארץ או שלא שולחים לאלו שאין להם כתובת מאומתת ב PAYPAL (כל אלה שלא גרים בארה"ב כולל אותנו).

בנוגע למכס והכל, לאחר כמה פעמים שהזמנתי קבלתי קצת ידע לגבי הדברים האלו ועכשיו על כל חבילה לא חשוב מה יש בה אני לא משלם שקל נוסף.
בישביל זה אתה צריך לעשות כמה דברים:
1. קודם כל לוודא שהמוכר ישלח את זה בדואר רגיל, לא רשום ולא דרך FEDEX או DHL ואחרים. דואר USPS רגיל או מהיר אחד מהשניים יעבוד בסדר גמור, זה יעלה בסביבות ה 12-20 דולר ויגיע לפחות תוך 10 ימים אבל זה יחסוך לך כאב ראש אחר כך.
2. תדאג שהוא לא יחתום ביטוח על החבילה, אם לחבילה יהיה ביטוח תצטרך לשלם מכס כשזה יגיע לארץ. אז לא לבטח חבילות אלה אם כן יש שם משהו מאוד מאוד יקר ורב ערך.
3. רצוי שהוא ירשום על החבילה שזוהי מתנה, GIFT, זה לא עולה לו כסף ובדרך כלל הם מסכימים. הסיבה היא שעל מתנות המכס לא לוקחים תשלום נוסף.
4. תדאג שהוא לא ירשום סכום גבוה על החבילה בתור הערך של החבילה, אם קנית משהו ב 20 דולר והמשלוח הוא 20 דולר ביחד זה יהיה 40 דולר אז שלא ירשום 40 דולר אלה 20 דולר על החבילה מאחר וזה הערך שלה. בכל מקרה אם הערך יעלה על 50 דולר המכס יכנס לפעולה כאן, לכן במקרים כאלה שאתה יודע שזה יהיה יותר מ 50 דולר תבקש מהמוכר לרשום על זה פחות מ 50, יש כאלה שיסכימו ויש שלא, זה תלוי במוכר.

רצוי גם לקנות ממוכרים עם הרבה ביקורות טובות. ולא אלה שרק התחילו כי הם עושים טעויות בדרך כלל.
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 


חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ