|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
אני אישית כנראה אין לי את האפשרות להגיע לקרבי (פרקתי פעמים את ברך שמאל)
אבל מדעות של עוד 4 אנשים (מהמשפחה) שסיימו את המסלול של השייטת אני יכול לומר לך ככה קודם כל אל תקרא את השטויות שיש באינטרנט ואל תשנן את המבנה של הגיבוש.. שנית כל הגדנע זה בולשיט זה בסה"כ מבחנים בסיסים של הקשבה ושינון (פשוט מלמדים אותך לצלול.. תקשיב, תשנן ותעשה בדיוק מה שביקשו ממך), בגדנע אין כושר בכלל, הם מחפשים את אלה שיכולים להבין את הדברים בקלות וליישם מיידית שלישית - אל תרוץ על אספלט אם יש לך אופציה אחרת & תמשיך לשמור על הכושר שלך כמו שאתה עכשיו - לדעתי זה יספיק.. אם אתה רוצה לדעת איך אתה ביחס לאחרים אז פשוט לך לאיזה כושר קרבי כזה - תתאמן איתם..
|
# 3 |
|
חבר על
|
אתה מתגייס לטירונות עם הנח"ל רק לאחר מכן עובר לאימון מתקדם בעתלית .
אין גיוס חיל הים בנובמבר חיל הים מתגייסים בדצמבר אבל רק אלו שהולכים ליחידות הקרביות שזה השייטת הולכים לגיוס נובמבר עם שאר יחידות החי"ר כנ"ל מטכ"ל 669 שלדג וכו... כולם בנובמבר. יש כמובן גם את גיוס מרץ . אני אישית הייתי אמור להתגייס עוד 4 חודשים ביולי אבל בגלל השיבוץ נדחה לנובמבר. |
|
|
|
# 4 | |
|
Winner
|
ציטוט:
גיוס שייטת זה רק אוגוסט ומרץ אתה יכול להתקשר לביתן חיל הים לשאול |
|
|
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
לרוץ עם בוקסרים בגשם?
אולי קצת הגזמה אבל דברים כאלו ללמוד להתמודד עם הכאב קור מים וכו' אולי ריצות ממושכות מסע אלונקה? בכללי בכל עיר קבוצה של כושר קרבי תצטרף עליהם ותתאמן
|
# 6 |
|
חבר על
|
אז אולי זה ישתנה שוב ... אם אתה אומר ...
באתר כתוב לי יעד שיבוץ שייטת 13 תאריך גיוס 21 לנובמבר. |
|
|
|
# 7 | |
|
Winner
|
ציטוט:
השנה או שנה שעברה ? ועברת תחקיר בטחוני כבר? |
|
|
|
|
# 8 |
|
חבר על
|
גיבוש והכל...
|
|
|
|
# 9 |
|
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
יספרו לך הרבה סיפורים על כושר.
אתה צריך להתאמן כן, ולהיות בכושר. אבל תלך לקבוצת כושר קרבי - זה מה שיתן לך פוש בצד המנטלי.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|