הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 21-11-05, 02:35   # 1
TheGreenBoy
חבר בקהילה

TheGreenBoy's Avatar

מיני פרופיל

TheGreenBoy לא מחובר  

ביקורת מעולה על Rehost.co.il

שלום לכם
לאחר שעברתי מ-Domain.co.il שנתנו לי יחס רע ומזלזל החלטתי למצוא חברה אמינה וטובה ואליה הפנה אותי ידידי הטוב למקצוע.
בכך מקרה... שם בעל החברה הוא רועי ואני רוצה להגיד לכם שבן אדם כזה עוד לא ראיתי...
התקשרתי אליו לפאלפון הזמין באתר... הוא התייחס אלי כלקוח מן הטופ של הטופ(ושלא תבינו לא נכון... הוא מאחסן את האתרים הגדולים בארץ... מבזקון, lala.co.il וכו...). תוך חצי שעה הוא פתח לי 2 שרתים אחד לינוקס ואחד ווינדוס לפי בקשתי + העביר את כל הקבצים שלי + הדומיין+ פתח לי סאב דומיין+ נתן לי גישה לכל הפאנלים+ נתן לי תמיכה 24 שעות ביממה עם זמינות מלאה. פשוט בן אדם מדהים.
עכשיו איחסנתי אצלו כבר 3 חודשים... ובאיזה יום שמתי לב שלא יורד לי תשלום חודשי מהכרטיס אשראי לגבי השרת... מה מסתבר? שלא שילמתי לו 3 חודשים והוא נתן לי תמיכה בידיעה שלא שילמתי לו ולא ביקש תשלום... רק שתבינו... הייתי חייב לבן אדם 600 ש"ח והוא לא ביקש אותם בכלל. טוב אקיצר התקשרתי אליו מהר... שאלתי אותו למה הוא לא ביקש את הפרטי אשראי... והוא ענה לי באדישות... אני לא הולך לשום מקום וגם לא אתה אז תשלם בזמן שנוח לך... את התשובה הזאת לא קיבלתי משום בן אדם עד לאותו היום.

בקיצור ולעניין שילמתי לו את הכסף... לא שזה שינה לו בכלל... הוא נתן לי תמיכה בכל הנושאים וישב איתי עשרות דקות בפלאפון כדי לענות לי על תשובות ועל בקשות שלי... הוא רכש עבורי דומיינים בחוץ לארץ וגם שרתי משחק דרך חברות אחרות לפי בקשתי.

המחירים שלו זולים מאוד... קיבלתי 2 שרתים אחד לינוקס ואחד ווינדוס עם תעבורה בלתי מוגבלת עם פאנלי ניהול עם 1 ג'יגה מקום בכל אחד מהם ב-150 ש"ח לחודש...(טוב זה מחיר שהוא סידר לי כי אני חבר של אחד המאחסנים הגדולים שלו XD)... אבל בכל מקרה פשוט מומלץ.

מכל הלב.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום