|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
כל עוד צה"ל קיים הבעיות הפנימיות הן בעיות זמניות ועדיין אפשר לפתור אותן.
אם היה הפוך.. זאת הייתה בעיה יותר רצינית.. אני אישית רוצה להתגייס ממש קרבי.. אני אוהב את הארץ.. ולצערנו נכון יש הרבה אויבים בגלל זה.. כשמגיע רגע האמת ישר כולם מתבכיינים שקשה להם.. כמו שהיה אצלנו בגדנ"ע. לא קל להחזיק את הארץ שלנו.. אם נוותר אז נוותר לנצח כי אם המדינה נופלת, זה לתמיד. לא יהיה לנו עוד צאנס. אנחנו ניעלם מפה כמו שבאנו. בכל מקרה שמעתם על הליקוי והתפילה המיוחדת בערב פסח משהו כזה? שזה קרה 3 פעמים ביהדות..
|
# 2 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
דווקא כשקשה פתאום אתה שומע שאנשים נותנים כל מה שיש להם לאחרים, לדוג' במלחמת לבנון כאשר לתושבי הצפון היה מאוד קשה, אנשים אירחו אותם בבתיהם, נתנו להם כל מה שהיה להם, פתאום בעלי צימרים ומלונות פתחו שעריהם. אנשים תרמו עשורת אלפי שקלים למען המטרה, שלחו לחיילי צה"ל אוכל,ביגוד, מכבתים ודברים שעשו להם טוב על הלב. לדעתי זה החוסן של העם שלנו, במצב של מלחמה כל העורף מגבה את צה"ל ואחד את השני, וכך העורף שלנו לא נשבר וצה"ל הופך לחזק יותר.
|
|
# 3 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי הדו"ח הנ"ל לא שלילי בכלל,למרות שהוא נשמע מצוץ מהאצבע בכל מקרה.
לפיו האנשים בארץ לא ימותו אלא יעברו למקום שיותר נוח להם לחיות בו שזה דבר חיובי. אם היה נאמר בו שתוך 20 שנה חצי מהאנשים במדינה ימות מפיצוץ גרעיני והחצי השני ימותו מקרינה ומחלות הייתי דואג. אם האיראנים מתכוונים לחכות שישראל תעלם עם הזמן ולא לנסות 'לעזור' לה אז אני הולך לישון בשקט(מה שלא נראה לי הולך לקרות) כל זה חלק ממלחמה פסיכולוגית שהנהגת המדינה הזו מפעילה כנגד ישראל ושאר העולם.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|