|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
כנס לאיזור הDomain Manager בGoDaddy.
לחץ לחיצה-כפולה על הדומיין הרצוי. רד לחלק התחתון השמאלי, שם תראה טבלה עם הכותרת Host Summary ולידה (add) - לחץ על הקישור. בחלון שיפתח יהיה לך שדה שמתחיל בHost name: שם הכנס את הNameServer של הדומיין(לדוגמה: ns1.example.com). ומתחת יש לך שדות להכנסת הIP של הNameServer- שם הכנס את הIP הרצוי לאותו NameServer. בצע פעולה זו פעמיים לפחות(שבכל פעם אתה מגדיר NS וIP אחרים) בכדי שתוכל להגדיר זאת לאחר מכן באתרים שלך. תהליך העדכון אמור לקחת עד 48 שעות. אבל ייתכן שכבר לאחר מס' שעות הNS יתעדכנו(אצל חלק מן הספקיות). בהצלחה!
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
Direct Admin או cPanel
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
כנס לחשבון שלא מופיע האתר(רק ההודעה של האפאצ'י).
שם תנווט לDNS Management ולאחר מכן חפש בטור "Type" את הר"ת "NS". במידה ותמצא, תוודא שיש 2 NS בסגנון הבא: קוד:
domain.com. | NS | ns1.domain.com. domain.com. | NS | ns2.domain.com. קוד:
domain.com. בשדה השני הוסף את התוכן הבא: קוד:
ns1.domain.com. (עשה זאת פעמיים. פעם אחת לns1 ופעם שנייה לns2).
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
כן עשיתי ,
הכל בדיוק ככה , עכשיו איך נגיד אני מגדיר את הדומיין על האיכסון שלי או משהו ? זה רושם לי שהדומין כבר קיים ![]() וגם כל האיכסונים שפתחתי (תחת ריסליר שפתחתי ) לא עובדים :S (הכתובות ). ואצלי בכלל לא עובד הFTP כשאני מתחבר עם הדומיין אבל לחבר שלי כן עובד |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה שזה לא עובד זה בגלל שיש ספקיות שמעדכנות מהר יותר ולכן אצל חלק זה יופיע הרבה לפני מספקיות אחרות(במידה ואתם באותה ספקית - זאת כבר בעיה). אשמח לקבל דומיין כלשהו שמוגדר על הVPS(אם אתה לא מעוניין פה אפשר בהודעה פרטית) כדי לראות בעיניים את הבעיה.
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
הגדרתי רק את שלי :
http://lwdsystems.net ואני רוצה להשתמש בו גם בתור דומין לאיכסון שאפתח ברייסליר שאפתח בVPS .. :S |
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כשאתה יוצר רייסלר - אתה משייך לו דומיין. אחרי שאתה מתחבר אליו, יש לך 2 מצבים - מצב רייסלר ומצב משתמש רגיל(בדרגת הרייסלר אתה יכול לפתוח חשבונות שונים ולנהל את הרייסלר ובחשבון המשתמש אתה יכול לנהל את החשבון שלך כמשתמש רגיל. עם פתיחת מסדי-נתונים, עריכת קבצים, הוספת דומיינים וכד').
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|